Les entrades i el viatge per a Colònia, ja disponibles!

Les entrades i el viatge per a Colònia, ja disponibles!

Ja es poden adquirir paquets de viatge i abonaments

El Barça d’handbol serà a la TruckScout24 EHF FINAL4 de Colònia el 8 i 9 de juny! I tu també podràs ser-hi! Les entrades i els paquets de viatge ja estan disponibles al web del Club, perquè els culers puguin donar suport a l’equip en la recerca de la dotzena Copa d’Europa.

Així doncs, els abonaments per a la final a quatre ja estan a la venda i es poden adquirir a través del formulari. 

Tots els abonaments, que són de Categoria 1, inclouen els quatre partits del cap de setmana (dues semifinals, tercer i quart lloc i final) i tenen un preu de 330 €.

El Club ofereix també paquets de viatge des de 905 €, que inclouen viatge en avió xàrter el divendres 7 de juny, tornada amb l'equip el diumenge 9 de juny i estada en un hotel de 4 estrelles.

La venda d’entrades per a la final a quatre de Colònia estarà activa fins a exhaurir existències o fins al 24 de maig. Com és habitual, els compradors rebran les entrades uns dies abans de l’EHF FINAL4.

El Barça ha accedit a la final a quatre després d’eliminar el PSG als quarts de final i sumarà sis presències consecutives a la cita de Colònia. A la catedral de l’handbol es veurà les cares amb l’Aalborg danès i amb els alemanys Magdeburg i Kiel.

El cap de setmana de l’EHF FINAL4 és el més màgic de l’any en el món de l’handbol i va molt més enllà dels quatre partits que es disputen al ja mític Lanxess Arena.

La ciutat alemanya respira un ambient únic en el món de l’esport des de la festa d’inauguració del divendres 7 de juny, amb tots els equips presents en un espai a l’aire lliure, fins la cloenda amb l’aixecament del títol per part del campió.

Colònia espera el Barça i us espera a vosaltres, culers!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut