Més enllà del braçalet

Més enllà del braçalet

Sergi Panadero es reuneix amb els capitans de l’hoquei formatiu blaugrana en una trobada impulsada pel Centre d’Excel·lència Esportiva

Sergi Panadero porta 21 temporades defensant els colors del Barça i, des de fa dos anys, coincidint amb la retirada d’Aitor Egurrola, és el capità del primer equip. Una funció que ja portava molts anys exercint malgrat no portar el braçalet al braç. Un jugador que representa tots els valors necessaris per capitanejar un vestidor, un exemple a seguir, amb un bagatge ideal per explicar als joves capitans de l’hoquei formatiu blaugrana què suposa ser un líder dins i fora de la pista. 

Tots els capitans de l’hoquei patins blaugrana reunits en una iniciativa impulsada pel Centre d’Excel·lència del Club, dintre del seu programa Cultura i Valors i que dona continuïtat a la trobada de tots els capitans i capitanes del FC Barcelona que es va dur a terme la temporada passada a l’Auditori 1899 per elaborar una guia sobre el model de capitania del Club. 

Així doncs, Sergi Panadero ha compartit una estona amb Guim Collado (Aleví), Mario Saldes (Infantil), Adrià Àlvarez i Nil Torelló (Juvenil), Jan Curtiellas i Pablo Rodríguez (Júnior), Jan Munné, Joan Ruano i Adri Galán (Barça C i Barça Atlètic) per aprofitar per reflexionar i aportar idees i experiències al voltant del rol que exerceixen en els seus equips. 

L’activitat, que també ha comptat amb la presència del Coordinador Esportiu Gaby Cairo i el Coordinador del Formatiu Dani Moreno, ha dividit els membres dels diferents equips repartits en grups de treball reduïts per profunditzar en la responsabilitat de ser figures exemplars i d’aquesta manera, arribar a una posada en comú per definir els valors bàsics que cal transmetre: la humilitat, l’esforç, l’ambició, el respecte i el treball en equip. D’altres aspectes com el fet de comunicar de manera energètica, gestionar les relacions amb el grup, liderar sempre al servei de l’equip,  fer de pont que vehiculi les comunicacions entre membres del cos tècnic i jugadors, ser exemplar i ser bandera del Barça, també s’han tractat a la xerrada. 

Sergi Panadero ha exposat que “el capità del Barça va més enllà del que passa a la pista o al vestidor. Hi ha molts ulls que miren com actues i com parles i en el dia a dia també has de ser exemplar en qualsevol situació de la teva vida quotidiana perquè representes un club molt gran”. Aquesta ha estat una de les frases que més han calat en els joves capitans del formatiu que han assistit a la trobada. Roger Pallarols, un dels responsables del Centre d’Excel·lència, ha estat l’encarregat de conduir aquesta activitat que aporta un valor incalculable pel present i el futur dels capitans i capitanes dels diferents equips del FC Barcelona. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut