Ganes de Palau!

Ganes de Palau!

El Barça es retrobarà amb l’afició aquest divendres contra el Manzanares amb l’objectiu de mantenir la ratxa de victòries i seguir líders (dv, 20:30h, BarçaTV/Esport3)

El Barça de Velasco torna a jugar a casa gairebé un mes després de l’últim partit al Palau. Va ser el 19 d’octubre, en el triomf contra el Betis (4-1). Des d’aleshores, l’equip ha disputat cinc partits: dos desplaçaments de lliga a Santa Coloma i a Pamplona, i tres partits de Champions corresponents a la Main Round que es va disputar a Kaunas.

A mantenir la ratxa

A nivell de resultats, els blaugranes encadenen set triomfs seguits i compten per victòries tots els partits des de l’ensopegada a Palma en el debut. L’equip és líder a la lliga, empatat a punts amb Jaén i Valdepeñas. I per mantenir la primera posició només val guanyar contra Manzanares (dv, 20:30h, BarçaTV/Esport3).

Per a aquest partit, Velasco repeteix la convocatòria de l’últim desplaçament a Pamplona, amb la presència del jugador del filial Víctor Pérez i les absències per lesió de Povill i Esquerdinha. 

No es refien del Manzanares

André Coelho i Adolfo assumeixen el paper de favorits però avisen que l’equip no es pot relaxar contra Manzanares, un equip que ha empatat contra Inter, Xota i Saragossa i que ha perdut per la mínima a Jaén.

“El favoritisme es demostra a la pista, aquesta lliga és molt igualada i hem d’afrontar el partit amb l’actitud i la mentalitat adequades per evitar sorpreses”, diu Adolfo.

“Aquests partits són perillosos, la temporada passada ja vam deixar escapar punts al Palau contra rivals teòricament inferiors i no volem que torni a passar”, adverteix Coelho. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut