Vine a conèixer l’Aitana, la Mapi i l’Ingrid el dia 4 de gener a l’Store de Canaletes

Vine a conèixer l’Aitana, la Mapi i l’Ingrid el dia 4 de gener a l’Store de Canaletes

Les tres jugadores participaran en un Meet&Greet entre les 18.00 i les 19.00 h, per encetar el 2023 fent pinya amb l’afició, signant autògrafs i fent-se fotografies amb tothom que ho desitgi

L’afició blaugrana tindrà un regal de Reis anticipat el dimecres 4 de gener en forma de Meet&Greet amb tres jugadores de l’equip femení: Aitana Bonmatí, Mapi León i Ingrid Engen. La trobada amb les jugadores tindrà lloc entre les 18.00 i les 19.00 hores a la Barça Store de Canaletes, situada al número 124 de la Rambla, entre els carrers Canuda i Portaferrissa. Un espai emblemàtic de l’univers culer, al cor de la ciutat de Barcelona i en plenes festes de Nadal.

Serà una oportunitat fantàstica per conèixer aquestes tres cracks de l’equip i desitjar-los el millor per a aquest 2023. Motius per felicitar-les no en falten, ja que l’equip va segellar de manera brillant el 2022 amb una victòria europea a l’Spotify Camp Nou, derrotant el Rosengard per 6 a 0, i classificant-se en la primera posició de la fase de grups de la Women’s Champions League. La seva propera cita esportiva serà el dissabte 7 de gener a l’Estadi Johan Cruyff, en el partit de Lliga que les enfrontarà al Sevilla; una competició que lideren en primera posició amb 36 punts i dotze victòries de dotze partits jugats.

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut