Barça - Reus Deportiu: El primer assalt és culer (6-3)

Els blaugranes s'han endut el primer triomf de les semifinals de la Parlem OK Lliga

Primera victòria al sarró! El FC Barcelona s'ha imposat amb claredat al Reus Deportiu en el primer partit de semifinals de la Parlem OK Lliga. Un inici sensacional de segon part ha decantat definitivament la balança a favor dels interessos blaugranes. João Rodrigues (4) i Xavi Barroso (2) han deixat en anècdota l'empat provisional (1-1) i la reacció del conjunt reusenc amb el 6-3.

Inici rodó

Anar per feina. Aquesta expressió ha adoptat el FC Barcelona en l'arrancada d'aquestes semifinals del play-off de la Parlem OK Lliga. Tant ha estat així que João Rodrigues ha enviat al fons de la xarxa el segon avís barcelonista (1-0, min 3). A través de la velocitat, el Reus Deportiu ha intentat anul·lar l'avantatge blaugrana. Però l'efectivitat s'havia alineat amb el costat local en aquest inici perquè els visitants han maldat per celebrar. Una alegria, però que els d'Edu Castro no han pogut allargar per les guardes d'un inspirat Càndid Ballart.

L'empat deixa pas al 3-1

Cop reusenc, cop barcelonista. La manca d'encert ha deixat pas a dos gols en un obrir i un tancar d'ulls. Sens dubte que el minut 10 ha estat prolífic. El conjunt blanc ha posat l'efímer empat amb un llançament magistral de penal de Sergi Aragonès. Xavi Barroso amb un potent xut s'ha encarregat de tornar a posar per davant l'elenc culer. Aquest 2-1 no ha arronsat l'ímpetu ofensiu d'ambdós conjunts i ha propiciat l'aparició de Sergi Fernández i Càndid Ballart.

Final de primera part i inici de segona, prolífics

Allà on no ha arribat l'rival ho ha fet el ferro. En una falta directa, Pau Bargalló s'ha topat amb l'amargor de l'element taronja de la porteria. El 8 no ha pogut treure rèdit de la targeta blava a Sergi Aragonès, però sí que ho ha fet João Rodrigues (min 23). En la superioritat numèrica, el 79 ha batut els tres pals dels del Baix Camp, que han marxat al descans amb l'incontestable 3-1 blaugrana. Si la primera part ha acabat amb una diana culer, la segona ha començat amb tres. Xavi Barroso i João Rodrigues (2) han donat més alegries quan es portaven pocs minuts del segon capítol (6-1).

Reacció visitant

Una falta directa errada pel Reus Deportiu ha estat el preludi de reacció dels visitants. Sergi Fernández no ha pogut mantenir la tendència aturadora i, en conseqüència, el Reus ha escalat en el marcador. En menys d'un minut Sergi Aragonès i Rojas han tallat el vol del FC Barcelona, que ha estat de sort amb un nou ferro dels visitants. Aquest 6-3 ha posat en tensió competitiva els barcelonistes, que es veien molt a prop del triomf amb 6-1.

Ha estat evident que l'erupció dels reusencs ha tingut continuïtat, però no ha arribat a bon port. D'aquesta manera, ha aparegut l'aplom dels d'Edu Castro per controlar el lluminós i conduir el primer assalt d'aquestes semifinals al triomf blaugrana (6-3). El diumenge 2 de juny es disputarà el segon assalt d'aquestes semifinals entre FC Barcelona i Reus Deportiu. Serà a la pista del Baix Camp.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Reus Deportiu, 3

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso i João Rodrigues -cinc inicial- Marc Grau, Sergi Llorca, Sergi Panadero i Eloi Cervera
Reus Deportiu: Càndid Ballart, Ferran Giménez, Maximiliano Oruste, Marc Julià i Martí Casas -cinc inicial- Joan Salvat, Sergi Aragonès, Diego Rojas i Guillem Pujol

Gols: 1-0, João Rodrigues (min 3); 1-1, Sergi Aragonès (penal) (min 10); 2-1, Xavi Barroso (min 10); 3-1, João Rodrigues (min 23); 4-1, Xavi Barroso (min 26); 5-1, João Rodrígues (min 27), 6-1, João Rodrígues (min 27); 6-2, Sergi Aragonès (min 35); 6-3, Diego Rojas (min 36)

Àrbitres: Raúl Burgos i Josep Antoni Ribo. Han amonestat amb targeta blava el visitant Sergi Aragonès (min 23). Faltes: 9-8