Joan Peñarroya:

Joan Peñarroya: "Tenim les eines per fer una molt bona temporada"

El nou tècnic del Barça de bàsquet ha estat presentat oficialment davant dels mitjans de comunicació acompanyat del directiu Josep Cubells i del mànager Juan Carlos Navarro

El Barça de bàsquet ha presentat el seu nou entrenador. Es tracta de Joan Peñarroya, que aquest dilluns ha viscut la seva primera jornada com a blaugrana davant els mitjans de comunicació. El tècnic català ha estat acompanyat pel directiu responsable de la secció, Josep Cubells, i pel mànager de bàsquet Juan Carlos Navarro. L'acte també ha comptat amb la presència de la seva família i els membres del cos tècnic culer.

"Dono les gràcies al Barça per donar-me l'opció d'entrenar un equip tan gran com és aquest. Arribo amb moltes ganes, molta ambició, amb responsabilitat i sent conscient que la feina serà dura. Segur que hi haurà moments complicats, però tenim les eines per fer una molt bona temporada. Ara és moment de construir, però el meu objectiu és que el Palau estigui content amb el que veu cada setmana sobre la pista", ha comentat Peñarroya, a més de dir: "Sóc de dia a dia i de treball, però sí que sé que el Palau és un públic expert, acostumat a veure grans equips. El meu currículum diu que els meus grups tenen segell i l'objectiu és que transmetin el que el culer vol".

Sobre el seu joc, el nou tècnic del Barça ha explicat que "no vull posar marques quant al joc ofensiu o defensiu" i que "m'adaptaré a les virtuts del meu equip". Malgrat tot, ha assegurat que "el que sí que vull fer és el millor bàsquet perquè l'equip sigui competitiu i l'afició gaudeixi". I, sobre els objectius, ho ha deixat clar: "Ara és moment de construir i preparar l'equip, però els objectius són clars perquè som al Barça. Hem de lluitar per guanyar tots els títols que disputem".

"Vull fer el millor bàsquet perquè l'equip sigui competitiu i l'afició gaudeixi. El meu objectiu és que l'equip transmeti el que el culer vol"

JOAN PEÑARROYA

A més, Peñarroya ha estat preguntat pel seu sentiment culer, traspassat per la seva família. "Quan vaig començar a entrenar somiava en arribar al més alt. A nivell sentimental, ja que tota la meva família és culer, ser entrenador del Barça és el màxim. Però espero que el millor moment encara estigui per arribar, i sigui aixecant títols", ha conclòs. 

Josep Cubells: "És la persona ideal per portar endavant aquest nou projecte"

El directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells, ha volgut donar la benvinguda el tècnic i l'ha acompanyat en aquesta roda de premsa de presentació: "Hem escollit el Joan Peñarroya perquè és un entrenador amb experiència a l'ACB i a l'Eurolliga, i a més ha guanyat títols. Volíem un entrenador que, a més, tingués unes idees clares, segell, i que aquestes convergissin amb les nostres. Per tant, creiem que és la persona ideal per portar endavant aquest nou projecte. Tenim totes les esperances dipositades en aquesta elecció". 

mini_2024-07-01_PRESENTACIOJOANPENARROYA_01

Per la seva part, Juan Carlos Navarro, el mànager de la secció, ha assegurat: "L'any passat van faltar detalls i creiem que aquest any es poden assolir els objectius. Necessitàvem fer un canvi i la peça de l'entrenador era important. Cal donar les gràcies al Roger Grimau per la feina que ha fet, però hem apostat pel Joan pel seu caràcter i l'experiència".

La signatura del contracte, feta 

Abans de la roda de premsa de presentació, Peñarroya ha signat el seu nou contracte com a entrenador del Barça a les oficines del Club.

Ho ha fet juntament el president del FC Barcelona, Joan Laporta, que li ha donat la benvinguda i li ha desitjat sort i èxits, així com per Josep Cubells, Juan Carlos Navarro i Mario Bruno Fernández, el director esportiu. Peñarroya ha estat acompanyat en tot moment per la seva dona, el seu fill i els seus pares.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut