Retorn a la feina a la Ciutat Esportiva

Retorn a la feina a la Ciutat Esportiva

Els de Hansi Flick s'han tornat a exercitar al camp Tito Vilanova després del dilluns de festa i han rebut la visita de Pedri i Araujo

Després d'un dia de festa, el Barça ha tornat a la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho ha fet amb tots els jugadors disponibles del primer equip, en una sessió matinal que s'ha dut a terme al camp Tito Vilanova. 

 

Alejandro Balde, que segueix amb el seu procés de recuperació, ha fet part del treball amb el grup. A més, el futbolista del planter Alexis Olmedo s'ha incorporat als entrenaments. 

L'entrenament matinal ha estat l'únic de la jornada, abans que aquest dimecres l'equip de Flick torni a tenir prevista una doble sessió de matí i tarda.

Pedri i Araujo coneixen Flick

Els dos jugadors del FC Barcelona han visitat la Ciutat Esportiva per fer un seguiment de les seves respectives lesions. I allà han volgut aprofitar per saludar el que és el seu nou tècnic, Hansi Flick. Cal recordar que Araujo té una lesió al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta i en els propers dies se sotmetrà a tractament quirúrgic. Per la seva part, Pedri té un esquinç lateral intern del genoll esquerre.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut