Roger Grimau:

Roger Grimau: "La Copa és una competició molt bonica"

El tècnic s'ha mostrat molt optimista amb una competició que ja va guanyar com a jugador i capità del Barça

Roger Grimau Alex Abrines han comparegut davant els mitjans en una roda de premsa prèvia a la Copa del Rei que es disputarà a partir d'aquesta nit a Màlaga. Els blaugranes es trobaran als quarts davant el BAXI Manresa, un rival al qual ja es van enfrontar fa quatre dies.

Tot i això, Grimau i Abrines han destacat que el partit de demà serà totalment diferent dels anteriors tres que han disputat contra l'equip del Bages. "La Copa és diferent de tot l'anterior. Un mal partit i ets fora", han assegurat els dos.

Roger Grimau: "No té res a veure aquest partit amb els altres que hem tingut contra ells"

El tècnic del Barça disputarà la seva primera Copa del Rei a la banqueta de l'equip, una competició que ja va alçar com a capità en dues ocasions (2009/10 i 2010/11). "Seria molt bonic poder guanyar-la, però hem d'anar partit a partit. Precisament, com que ja la vaig disputar com a jugador sé que el més important és pensar en el pròxim partit, que en aquest cas és contra el Manresa", ha posat de manifest.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van ser l'últim rival a la Lliga i un dels únics que ha pogut derrotar els blaugranes al Palau. Tanmateix, Grimau ha asseverat que "el pròxim partit no té res a veure amb els anteriors". Per afrontar el partit, l'entrenador barceloní ha destacat la importància de "buscar molts espais" i "ser molt curosos amb les pèrdues", ja que el BAXI "ens força molts cops a jugades on podem perdre la pilota".

Grimau ha assegurat que el Barça arriba amb un "bon nivell i preparats per a una competició tan especial". "Haurem d'estar amb els cinc sentits des del primer moment en què arribem a Màlaga", ha dit. "Ho afrontem tot, deixant-nos la pell i això és el que farem també demà", ha respost sobre la pressió de ser favorits o no per a la Copa. "Som tan bons com el primer partit i com l'últim", ha finalitzat.

WhatsApp Image 2024-02-15 at 13.17.34 (1)

Abrines: "Som el Barça i ens demanem a nosaltres mateixos lluitar fins al final"

L'aler de palma ha destacat sentir-se "molt bé", pel que fa a la recuperació de la seva lesió. "L'staff ha fet un treball excel·lent amb els tempos de la meva recuperació", ha manifestat. Abrines, en un estat pràcticament òptim, ha enllaçat la seva recuperació amb la dinàmica de l'equip. "Arribem molt bé físicament i mentalment", ha remarcat.

"No juguem sols nosaltres, qualsevol dels vuit equips pot guanyar la competició", ha puntualitzat respecte de les opcions dels culers a la Copa del KO. Els blaugranes arriben amb l'etiqueta de candidats, però no favorits, un aspecte que no molesta gaire al capità del primer equip. "Som el Barça i tots ens demanem lluitar fins al final, no importa ser favorit o no", ha da destacat mentre ha dit que "han d'estar a l'altura".

Pel que fa al xoc contra el Manresa a quarts, Abrines ha posat de manifest l'exigència dels manresans, als quals ja s'han enfrontat tres vegades aquest curs. El '21' del Barça ha comentat que tots tenen al cap la derrota de l'any passat als quarts i, per això, "no volen caure per segon any consecutiu a aquesta ronda". El de Palma també ha recordat el seu passat malagueny, ja que va formar part de l'equip amfitrió des del 2010 al 2012. "Sempre és bonic tornar al José María Martín Capena", ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut