Desenllaç agredolç pels internacionals blaugranes

Desenllaç agredolç pels internacionals blaugranes

Darío Brizuela i Willy Hernangómez aconsegueixen el bitllet per als Jocs Olímpics de París mentre que Rokas Jokubaitis n’ha quedat fora

Desenllaç agredolç pels tres internacionals blaugranes que han disputat els tornejos preolímpics. La selecció espanyola, amb Darío Brizuela i Willy Hernangómez a les seves files, s’ha classificat per als Jocs Olímpics de París després de superar a la final a Bahamas. La Lituània de Rokas Jokubaitis s’ha quedat a les portes després de caure contra Puerto Rico en el partit decisiu.

Brizuela selecció OK

Darío Brizuela i Willy Hernangómez han estat dues peces clau en els esquemes de Scariolo durant el torneig celebrat a València. A la fase de grups, els internacionals blaugranes i els seus companys van superar amb contundència el Líban (59-104) i Angola (89-81). A la semifinal, van guanyar a Finlàndia (74-81) amb una actuació estel·lar de Willy, que va anotar 28 punts, amb 5 rebots i 29 de valoració.  En el partit decisiu, van vèncer a Bahamas (86-78) amb 15 punts de Willy i 9 de Brizuela. 

Álex Abrines, la novetat en la convocatòria dels JJOO

Álex Abrines ha entrat finalment a la llista definitiva dels dotze jugadors que representaran la selecció espanyola als Jocs Olímpics. El capità blaugrana, que es va perdre el preolímpic per unes petites molèsties musculars, viatjarà juntament amb els blaugranes Willy Hernangómez i Darío Brizuela, que també han estat seleccionats per Scariolo. La cita de París suposarà la 3a participació d'Abrines i de Willy en uns Jocs, mentre que Brizuela viurà l'experiència per primera vegada. D'altra banda, un dels dos jugadors que no figuren en la llista definitiva és Joel Parra, que seguirà en dinàmica de grup i formant part dels entrenaments de la selecció. 

Abrines, Willy i Brizuela

La selecció espanyola, al grup de la mort

D’aquí a dues setmanes comença la cita més esperada i, un cop obtingut el bitllet per París, els internacionals blaugranes ja coneixen quins seran els seus rivals. Espanya ha quedat enquadrada al grup A, conegut com el grup de la mort, amb les potents seleccions d’Austràlia, Grècia i Canadà. El primer duel serà contra Austràlia (27 de juliol, 11.00 hores), el segon serà contra Grècia (30 de juliol, 11.00 hores) i l’últim de la fase de grups contra el Canadà (2 d’agost, 17.15 hores). Tots els duels de la fase de grups es disputaran a la localitat de Lille.

Esforç sense recompensa per a Jokubaitis

El camí de Rokas Jokubaitis al torneig celebrat a Puerto Rico ha estat el següent: Victòries a la fase de grups contra Mèxic (84-96) i la Costa d’Ivori (97-93). Itàlia va ser l’escull a la semifinal, a qui van superar amb contundència (64-88). I en el duel final contra la selecció amfitriona, van perdre contra Puerto Rico (68-79) malgrat la gran actuació de Jokubaitis, el millor de la seva selecció amb 16 punts, 3 assistències i 20 de valoració. 

Jokubaitis selecció OK

Laprovittola, concentrat amb l’Argentina

L’activitat internacional en clau blaugrana més enllà dels Jocs Olímpics centra les mirades en la selecció argentina de Nico Laprovittola. L’albiceleste es troba concentrada a La Nucía (Alacant) preparant els partits amistosos que disputaran entre Espanya i Portugal. 

Lapro selecció

Aquest divendres, 12 de juliol, jugaran el primer duel contra Portugal a Guimaraes. L’endemà, també a terres portugueses, el rival serà Anglaterra. De tornada a Alacant, disputaran dos partits més. El primer, el dimecres 17, altre cop contra Portugal; I el segon i últim de l’estada europea, tindrà lloc el divendres 19 contra Cap Verd

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut