MATCH DAY TOUR

MATCH DAY TOUR

Què inclou?

 

En dies de partits el recorregut per l'estadi romandrà tancat per a la resta dels visitants ja que al Camp Nou tenen lloc tots els preparatius previs al partit. Aquesta visita ens permet oferir-vos un recorregut i accés privilegiat per totes les zones reservades per a jugadors, premsa i VIPs més exclusius. T'ho perdràs?

 

  • Tour guiat darrera de les càmeres poques hores abans del partit – ¡Exclusiu ja que el Camp Nou està tancat al públic!

  • Graderia Players Zone – ¡Exclusiu!

  • Accés a zones de premsa amb tots els muntatges de TV preparats (sala premsa, zona mixta, cabines, etc) - ¡Exclusiu!

  • Baixada pel túnel de jugadores

  • Passeig pel terreny de joc - ¡Exclusiu!

  • Visita lliure al Museu del Barça

Sessions molt limitades ¡Reserva la teva plaça!

Sortides en hores fixades

- Grups d’entre 15 i 20 persones 
- Bilingüe: castellà i inglès
- Visita no accessible amb cadira de rodes 
- Duració: Tour (40 min) + Museu (temps lliure)

Vols sentir l'emoció prèvia a un partit del Camp Nou? Vols veure en primera persona tots els preparatius? Viu una experiència única i a l'abast de molt pocs amb el Match Day Tour.

El públic del partit està esperant fora. Mentrestant, al Camp Nou s'escalfen els motors per presenciar un nou partit amb les estrelles més esperades: llums, càmeres, periodistes, equips tècnics ... aquesta vegada podràs presenciar pràcticament sol en un Camp Nou que mai havies vist, obert exclusivament per tu ... Pots sentir l'emoció?

Després d'una benvinguda privada, visitaràs la llotja presidencial, la sala de premsa, la zona d'entrevistes i les cabines de premsa; i, per descomptat, podràs estar on estaran els jugadors en poques hores: el túnel, la graderia Players Zone , i baixaràs al terreny de joc!

Tot, acompanyat d'un guia oficial que et desvetllarà els secrets més ben guardats dels moments previs d'un partit al Camp Nou. El Match Day Tour és la nostra visita més especial, ja que tractant-se del directe d'un dia de partit ... qui sap el que pot passar!  

Entrada Preu
General 119€
Infantil (4 - 10 anys) 79€ 
Menors de 4 anys (0 - 3 anys) 29€


*El Match Day Tour no estarà disponible els dies en què el partit comenci a les 16:15 ni els dies de CHL, Clàssic contra R.Madrid i partits de Copa del Rei.

Informació sobre accessibilitat: Per motius estructurals, a causa del gran nombre d’escales que hi ha al recorregut, el Match Day Tour no està adaptat per a persones amb discapacitats físiques (amb cadira de rodes). Poden visitar el Museu (Sala Trofeus, Història, Espai Messi i Trofeus Seccions) i la visió panoràmica de l’estadi des de la segona graderia. Més informació

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut