Preguntes relacionades amb la compra d'entrades

  • A través de la web: hauràs d'identificar-te com a soci al moment de la compra (nombre clau i codi personal), automàticament s'aplica el descompte de forma directa.

    En taquilles: has de portar el carnet de soci perquè es pugui validar la teva condició.

  • El soci gaudeix de diferents tipus d'avantatges, entre les quals destaquem:

    Dret preferent i exclusiu en la compra d'entrades per a tots els partits. La venda d'entrades s'obre als socis de manera exclusiva un dia abans que al públic general.

    Descomptes en la compra de la 1ª entrada de qualsevol partit, que oscil·len entre el 5% en partits del tipus FCB - R. Madrid fins a un 50% en la resta de partits.

    Dret d'accés als sorteigs d'entrades per a finals, tant nacionals com a internacionals.

  • El soci pot comprar fins a un màxim de 6 entrades per partit, excepte els partits de categoria A + o A + + (tipus FCB - R. Madrid i algunes eliminatòries de CHL) para els que la compra està limitada a 2 entrades.

    En tots dos casos els socis tenen descompte en la 1ª entrada.

  • Es gaudeix de l'espectacle del Camp Nou des de qualsevol zona. De totes maneres, l'escalat de preus marca quins són les zones des d'on es gaudeix d'una millor visibilitat.

    Atenent a l'escalat, les zones són les següents:

    Tribuna 2 C*, Tribuna 2 I*, Tribuna 1 C, Tribuna 1 I, Lateral 2 C, Tribuna 3 C, Lateral 1 C, Tribuna 3 I, Lateral 2 I, Lateral 1 I, Lateral 3 C, Lateral 3 I, Gol 2, Gol 1, Gol 3 Lateral 4, Gol Baix i General.

    C* = Central

    I*= Estàndard

  • L'inici de la venda d'entrades depèn de cada competició:

    LLIGA

    A la Lliga, en general, la venda d'entrades s'obre al públic unes 4 setmanes abans de l'inici de la competició una vegada es coneix el calendari.

    Pel FCB - R. Madrid les entrades es posen a la venda en el mateix procés?

    Referent al FCB - R. Madrid, solen realitzar-se 2 processos de venda: el primer el mateix dia en què es posen a la venda la resta de partits (destinat únicament a socis sense abonament), i el segon, pocs dies abans de la disputa del partit, sempre que hi hagi localitats disponibles provinents del Seient Lliure.

    CHAMPIONS LEAGUE

    A la CHL, una vegada realitzat el sorteig de grups a inicis de setembre es posa a la venda la liguilla de la Champions League. Una vegada s'aconsegueix la classificació per les diferents eliminatòries, les entrades es posen a la venda el més ràpidament possible.

    En els partits d'eliminatòries solen existir 2 processos de venda, el primer (destinat a socis sense abonament) amb un nombre finit d'entrades del Club, i el segon, pocs dies abans de disputar el partit i sempre que hi hagi localitats disponibles provinents del Seient Lliure que va destinat inicialment a socis i, en cas de molta disponibilitat, al públic general.

    COPA DEL REI

    A la Copa Rei, l'inici de vendes es fa en el dia o dies següents d'haver-se realitzat el sorteig.

    En cas que el sorteig ofereixi un FCB - R. Madrid el procés de venda és el mateix que el d'un partit de lliga.

    ALTRES COMPETICIONS O PARTITS

    Per als partits corresponents al Gamper, o a una possible Supercopa Espanya, l'inici de vendes sol ser d'unes 3 o 4 setmanes abans de la disputa del partit.

  • Aquest aspecte també depèn de cada competició.

    A la Lliga, fins a uns 10/15 dies abans de la disputa del partit no es coneix el dia i l'hora exactes del partit. Fins llavors en la fitxa del partit apareix un literal que indica "data i hora pendents de confirmació". Una vegada confirmat el partit, desapareix el literal.

    A la CHL, tant en la fase d'eliminatòries com a la resta, la data del partit es coneix el mateix dia del sorteig. L'hora dels partits de la CHL en el Camp Nou és a les 19:00 o a les 21:00.

    A la Copa del Rei, la data es confirma els dies posteriors a la realització del sorteig.

  • Aquest aspecte també depèn de cada competició.

    A la Lliga, fins a uns 10/15 dies abans de la disputa del partit no es coneix el dia i l'hora exactes del partit. Fins llavors a la fitxa del partit apareix un literal que indica "data i hora pendents de confirmació". Una vegada confirmat el partit, desapareix el literal.

    A la CHL, tant en la fase d'eliminatòries com en la resta, la data del partit es coneix el mateix dia del sorteig. L'hora dels partits de la CHL en el Camp Nou és a les 19:00 o a les 21:00.

    A la Copa del Rei, la data es confirma els dies posteriors a la realització del sorteig.

  • Hi ha diferents preus depenent de la categoria del partit.

  • El Club disposa de diferents canals de venda. Uns són propis del FCB i altres són externs:

    PROPIS FCB:

    WEB FCB apartat Entrades. Amb el servei P&H, que és el que recomanem (impressió des de casa, fàcil i còmoda).

    TAQUILLES FCB:

    Consulteu els horaris aquí

    BOTIGUES FCB:

    Tendes oficials del FCB

     

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut