El Barça començarà la Lliga 2024/25 a la pista d'ElPozo Múrcia

El Barça començarà la Lliga 2024/25 a la pista d'ElPozo Múrcia

L'RFEF ja ha donat a conèixer el calendari complet de la competició domèstica, que s'iniciarà el cap de setmana del 12-13 d'octubre

Ja tenim calendari de Lliga per a la temporada 2024/25. I és que l'RFEF l'ha fet públic aquest dimecres, amb els partits de tota la fase regular de la competició domèstica. 

D'aquesta manera, el nou Barça de Tino Pérez ja sap que començarà la temporada a la pista d'ElPozo Múrcia, el primer rival dels blaugrana, el cap de setmana del 12-13 d'octubre. El Manzanares serà el primer equip que visitarà el Palau Blaugrana, ja el següent cap de setmana (18-19-20 d'octubre), mentre que el següent desplaçament serà a la pista de l'Industrias Santa Coloma per tancar el mes (25-26-27).

Les dates clau

El d'aquesta temporada és un calendari asimètric, per tant l'ordre dels enfrontaments de la primera volta no és el mateix que el de la segona. Així doncs, a banda de la primera jornada de Lliga contra ElPozo Múrcia (12/10), el debut al Palau (19/10) i la visita a la pista de l'Industrias Santa Coloma (26/10), el Barça ja pot marcar altres dates destacades. 

El 23 de novembre rebrà a casa la visita de l'Inter, mentre que, unes setmanes després, arribarà al Palau Blaugrana el campió d'Europa, el Palma Futsal (7/12). Ja l'any 2025, visitarà Barcelona el campió de la Lliga 2023/24, el Cartagena (25/01). 

En la segona volta, el Barça visitarà Torrejón de Ardoz el cap de setmana del 18 de febrer, mentre que, pocs dies després, rebrà a casa l'Industrias Santa Coloma, en el segon derbi del curs (22/02). 

El 15 de març serà el torn del Barça - ElPozo Múrcia al Palau, mentre que ja a l'abril, concretament el cap de setmana del 5-6, tocarà viatjar a Cartagena. Aquest mes serà tancat amb la visita a la pista del Palma Futsal (26/04).

Tret de sortida, punt final i play-off

El Mundial de l'Uzbekistan marcarà l'inici de la competició domèstica. El torneig internacional de seleccions començarà el 14 de setembre i finalitzarà el 6 d'octubre, amb fins a 10 blaugranes convocats pels seus combinats nacionals.

Una setmana després que s'acabi començarà la Lliga 2024/25. A partir d'aquí s'aniran succeint les 30 jornades de la fase regular, que van des del 12 d'octubre fins al cap de setmana del 24-25 de maig. El Barça la tancarà a casa, contra el Còrdova.

Un cop finalitzi la fase regular, els vuit primers classificats jugaran el play-off pel títol de Lliga. Aquest any les eliminatòries aniran des del 31 de maig fins al 29 de juny, en cas de necessitar els cinc partits de la final per esbrinar qui serà el campió. I és que, com es fa habitualment, els quarts i les semifinals seran al millor de tres, mentre que la final serà al millor de cinc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut