UE Olot - Barça Atlètic: Victòria solidària (1-4)

El filial blaugrana tanca el 2023 amb una victòria en un partit benèfic contra el conjunt garrotxí

Triomf amistós i solidari per tancar el 2023. Tal com va fer el curs passat, el Barça Atlètic ha diputat un duel benèfic de Càritas La Garrotxa contra la UE Olot. El duel ha acabat amb victòria blaugrana (1-4), però més enllà del resultat s'ha pogut gaudir d'un gran partit de fubtol amb finalitats solidàries, ja que s'han recaptat més de 7.000€. A més el duel,  ha servit per tornar a agafar el ritme de competició després de l’aturada per Nadal.

Gran joc col·lectiu

Des del començament els homes de Rafa Márquez han posat la directa. Al minut 7, Diego Percan s'ha anticipat a una passada entre el central i el porter olotins i això ha provocat l'arribada del primer gol blaugrana. Però no tot han estat bones notícies pel conjunt culer, ja que deu minuts després en una acció defensiva Mbacke ha vist la targeta vermella per unes mans dins de l'àrea. Així doncs, el combinat blaugrana s'ha quedat amb 10 efectius i els olotins han tingut un penal a favor. (min. 19).

Per sort, el conjunt de Pedro Dolera no ha pogut celebrar l'1-1, ja que Marc Vidal ha endevinat el cantó del xut i ha blocat la rematada de Chabboura. Abans d'acabar la primera part, però s'han viscut dos gols més a l'Estadi Municipal. En primer lloc, Percan ha firmat el doblet (0-2, min. 40) i l'Olot ha obert el compte personal amb un gol del seu capità Pedro per posar l'1-2, just abans d'anar a vestidors.

Bon futbol i companyonia

A la represa la UE Olot ha mostrat un gest més de solidaritat. El combinat olotí ha sortit amb 10 jugadors per equilibrar les forces i poder continuar presenciant un gran partit de futbol.

Amb el Barça dominant el joc i el marcador han arribat més gols blaugranes. Si a la primera meitat feia el doblet Diego Percan, a la segona ha agafat el relleu Pau Víctor que amb dos gols, un al minut 58 i l'altre al 61 ha sentenciat el partit amb el resultat final d'1-4.

FITXA TÈCNICA

UE Olot, 1
Barça, 4

UE Olot: Batalla, Marco Gil, Ayala, Terma, Urri, pedro, Perone, Roquet, bigas, Manzano, Chabboura // Mourin barnils, juvi, Ufano, Mana, Uri Gonzalez, Marc Mas, Puigbert, Èric Vilà, Blázquez i Àlex Garcia

Barça: Marc Vidal, Anaya, S. Dominguez, Mbacke, Gerard Martín, Pau Prim, Pocho, Darvich, Percan, Moha, Alarcón // Yaakobishvili, Nil Calderó, Eman Kospo, Mikayil, Navarro, Bernal, Cuéllar, Aleix Garrido, Fariñas (Cristo), Pau Víctor.

Gols: 0-1, Percan (min. 7); 0-2, Percan (min. 40); 1-2, Pedro (min.44); 1-3, Pau Víctor (min. 58); 1-4, Pau Víctor (min. 60)

Árbitres: Mario Gómez, Adrià Ballesteros i Pau Tellez. Targeta vermella per a Mbacke