Óscar Ureña, nou jugador del Barça Atlètic

Óscar Ureña, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el Girona FC han arribat a un acord per al traspàs de l’extrem hispanodominicà, que signa per dues temporades, fins al 30 de juny del 2026

El FC Barcelona i el Girona FC han arribat a un acord per al traspàs del jugador Óscar Ureña, que s’incorpora al Barça Atlètic i signa un contracte per dues temporades, fins al 30 de juny del 2026.

El futbolista hispanodominicà ha passat les proves mèdiques, ha conegut les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff vestit de blaugrana.

Quedarà pendent l’acte oficial de signatura del seu contracte.

Un extrem hàbil i vertical

Nascut el 31 de maig del 2003 a Figueres, Óscar Ureña és un extrem que pot jugar en qualsevol de les dues bandes de l’atac. És molt hàbil amb la pilota als peus i destaca per tenir un bon u contra u, una arma que li permet ser vertical i buscar sempre la porteria rival.

Format a les categories inferiors del Girona, Ureña va debutar amb el primer equip en la temporada 2021/22. El curs següent, ja a Primera, va disputar tres partits abans d’anar cedit al gener al Cartagena de Segona Divisió. La temporada passada (2023/24) va tornar a ser cedit, en aquest cas al Leganés, amb qui va aconseguir l’ascens a Primera Divisió. En total ha disputat 36 partits en la categoria de plata, en els quals ha repartit tres assistències.

És internacional amb la República Dominicana, i aquest estiu ha disputat els Jocs Olímpics de París amb el combinat centreamericà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut