FC Andorra – Barça Atlètic: Màxima exigència en la primera sortida

FC Andorra – Barça Atlètic: Màxima exigència en la primera sortida

(19 hores, Barça ONE i FEF TV) Després de l’empat inaugural, el filial blaugrana busca la primera victòria al camp d’un dels rivals més durs de la categoria

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte (19 hores) la primera sortida de la temporada oficial, visitant el FC Andorra a l’Estadi Nacional. Després de l’empat (1-1) contra el Real Unión en la jornada inaugural de la Primera Federació a casa, el filial blaugrana busca mantenir o millorar les bones sensacions de joc per sumar un bon resultat al Principat.

Un dels rivals més durs

El primer desplaçament per als blaugrana serà per enfrontar-se a un dels equips més complicats de la categoria, tenint en compte el potencial de la seva plantilla i que és un dels equips descendits de Segona Divisió. El conjunt del Principat, a més, ha incorporat dos exjugadors del filial blaugrana: Juanda Fuentes i Josep Cerdà.

L’última vegada que es van enfrontar els dos equips va ser la temporada 2021/22. En aquella darrera visita a Andorra, el Barça Atlètic va caure per 2-1.

En la prèvia del partit, el tècnic blaugrana, Albert Sánchez, destacava que “l’Andorra és un dels aspirants a l’ascens, tenen jugadors amb molta experiència”. Afegia també que “haurem d’intentar tenir la pilota més que ells i quan no la tinguem defensar-nos el millor possible”.

Novetats i absències en la convocatòria

El Barça Atlètic va viatjar a Andorra aquest divendres a la tarda, després d’haver completat un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho va fer amb 20 jugadors en l’expedició, amb les baixes anunciades durant la setmana de Dacosta, amb una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, i de Darvich, amb una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta. Tots dos se sumen a les baixes prèvies d'Mbacke, Dani Rodríguez, Aleix Garrido, Percan i Joan Anaya.

Les notes positives són l’alta mèdica de Trilli, el retorn de Barberá a l’equip i l’arribada del juvenil Pedro Soma. Tots tres van entrar en la convocatòria i podrien disposar de minuts al llarg del partit si el cos tècnic ho considera oportú.

Amb tot això, la convocatòria està formada pels següents jugadors: Kochen, Yaakobishbili, Trilli, Pau Prim, Unai, Barberá, Piera, Cortés, Edu Sánchez, Ureña, Guillermo, Alexis Olmedo, Cuenca, Juan, Landry, Quim Junyent, Xavi Espart, Pedro Rodríguez, Arnau Pradas i Pedro Soma.

Cal recordar que el partit es podrà seguir en directe i gratuïtament a la plataforma de Barça ONE en tres idiomes (català, castellà i anglès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut