Barça Atlètic – Ourense CF: Busquen la primera victòria

Barça Atlètic – Ourense CF: Busquen la primera victòria

(21:30 hores, Barça One i FEF TV) El filial blaugrana vol traslladar la millora de l’equip al camp i sumar els primers 3 punts a casa, contra un rival amb un inici de curs idèntic

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte (21:30 hores) el partit corresponent a la jornada 3 del grup 1 de Primera Federació, amb la visita de l’Ourense CF a l’Estadi Johan Cruyff. Després d’arrencar el curs amb un empat i una derrota in-extremis, l’equip dirigit per Albert Sánchez vol traslladar la millora al camp per sumar els primers tres punts de la temporada.

Dos inicis idèntics

El filial blaugrana va arrencar el curs amb un empat (1-1) al Johan Cruyff contra el Real Unión d’Irún, en un partit de bon joc i bones sensacions. En la segona jornada, en un dels desplaçaments més complicats de la categoria, els blaugrana van estar a punt de treure un punt que es va escapar en els minuts finals (2-1).

Al davant hi haurà un Ourense que va sumar un meritori empat al camp del Nàstic de Tarragona (1-1) en la primera jornada. En la segona, el conjunt gallec va caure a casa per la mínima davant de l’Osasuna Promesas (0-1).

En la prèvia del partit, Albert Sánchez va destacar la bona feina que ha fet l’equip durant la setmana –“estem preparats per al partit”- i va analitzar les virtuts del rival: “Tenen bons jugadors per dins i utilitzen les centrades laterals amb un davanter referència”. 

Convocatòria de 21 jugadors amb novetats

El Barça Atlètic comptarà amb 21 jugadors disponibles per al partit contra l’Ourense, amb la novetat d’Astralaga, Sergi Domínguez i Héctor Fort, que podran jugar amb el filial aprofitant l’aturada del primer equip per compromisos internacionals. També són novetat Darvich i Antonio Fernández, tots dos amb l’alta mèdica. L’altra gran novetat és Rubén López, que ja ha entrenat amb l’equip tota la setmana després d’incorporar-se cedit procedent del Deportivo.

Per contra, Albert Sánchez i el seu cos tècnic no poden disposar de diversos jugadors per convocatòries de seleccions. Kochen està concentrat amb la selecció absoluta d’EEUU per disputar dos partits, i també són baixa els juvenils Yaakobishvili (Hongria Sub-19), Pedro Rodríguez (Espanya Sub-17) i Arnau Pradas (Espanya Sub-19).

Amb tot això, els 21 jugadors convocats són els següents: Astralaga, Eder Aller, Trilli, Sergi Domínguez, Pau Prim, Unai, Barberá, Piera, Cortés, Edu Sánchez, Rubén López, Ureña, Guillermo, Darvich, Alexis Olmedo, Héctor Fort, Cuenca, Juan, Landry, Antonio Fernández i Pedro Soma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut