Els cosins Toni i Guille Fernández fan història amb el Barça Atlètic

Amb només quatre minuts de diferència, Toni Fernández s'ha convertit en el golejador més jove de la història del filial, i el seu cosí Guille, en el tercer

Són família, i són història del filial blaugrana. Toni Fernández i Guille Fernández s'han posat d'acord per marcar el seu primer gol amb el Barça Atlètic en la victòria contra l'Ourense (3-0), amb només quatre minuts de diferència entre un i l'altre, i ja són el primer i tercer golejadors més joves de tota la història del filial.

Toni Fernández, un golàs per trencar rècords

Era el minut 41 de partit quan Toni Fernández ha vist una passada amb una paràbola d'Ureña i ha pensat: "Per què no?". Ha orientat el cos i ha saltat per engaltar una mitja xilena que ha impactat a la perfecció i que ha servit per marcar un dels gols de la temporada. Ho ha fet amb 16 anys, 1 mes i 23 dies, desbancant el registre que tenia Haruna Babangida.

Quatre minuts després, torn per a Guille

Poc després, al minut 45, el mateix Toni ha fet l'assistència per al seu cosí Guille Fernández, que ha definit de meravella per marcar el tercer del partit, i el seu primer amb el Barça Atlètic. Guille ho ha fet amb 16 anys, 2 mesos i 21 dies, col·locant així el seu nom just per darrere del seu cosí i del de Babangida. El nigerià el tenia des del 1998, quan va marcar un doblet contra l'Osasuna amb 16 anys, 1 mes i 28 dies.

Babangida, Bojan, Bernal i Messi completen el Top 6

El que era segon, fins avui, no és cap altre que Bojan Krkic, que ha passat a ser quart. El de Linyola hi era des del 2006, quan va marcar un gol en la derrota contra el Benidorm amb 16 anys, 2 mesos i 29 dies. Per darrere seu hi ha Marc Bernal, amb el seu doblet de la temporada passada al camp del Sestao amb 16 anys, 4 mesos i 27 dies, que tanca el Top 5. I finalment, ho allarguem fins al sisè, ja que apareix el nom de Leo Messi, que el 5 de setembre del 2004 va fer el gol de la derrota contra el Girona (1-2) al Miniestadi amb 17 anys, 2 mesos i 13 dies.