Hansi Flick:

Hansi Flick: "Estic orgullós de l'equip"

El preparador del FC Barcelona ha explicat estar content per l'actitud de tots els seus jugadors, però ha lamentat la lesió de Ter Stegen

Sensacions contraposades. Hansi Flick s'ha mostrat content per la victòria davant el Vila-real, però, a la vegada, trist per la lesió de Ter Stegen en la roda de premsa posterior al partit de la Ceràmica. El tècnic alemany, que encadena un sis de sis en Lliga, també ha expressat estar orgullós amb l'actitud del conjunt. 

 

"Estem molt orgullosos de la manera com ha jugat l'equip i del paper que han fet els jugadors. Els fans han viscut un fantàstic i dinàmic matx", ha exterioritzat sobre el conjunt que dirigeix. Una radiografia plena de notes positives que ha continuat: "M'agrada perquè l'equip es mostra compacte en tot moment, tant en atac com en defensa. Durant els 90 minuts som intensos i m'encanta aquesta actitud". "M'agrada perquè en tot moment estem concentrats, però també gaudim jugant a futbol", ha afegit. 

En aquest triomf, Hansi Flick no s'ha volgut centrar en individualitats. Preguntat per Lamine Yamal, el tècnic alemany ha enaltit les figures de Raphinha, Lewandowski o els defenses. Ara bé, si hi ha hagut una figura individual que ha centrat les preguntes, ha estat la de Ter Stegen. "És un jugador molt important per a nosaltres. Estic trist. Ha estat un accident", ha comentat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut