El Barça, rendit al gegant 'Emilio' Nielsen

El Barça, rendit al gegant 'Emilio' Nielsen

Després d'exhibir-se a les semifinals de la Champions contra el Kiel, els companys no han escatimat en elogis cap a l'MVP de la jornada

El Barça d'handbol ha aconseguit el passi per a la Final de la Champions League, en bona part, per les aturades d'un Emil Nielsen incommensurable entre els tres pals culers. El danès ha signat una actuació de les que es recorden durant molts anys i, com no podia ser d'una altra forma, tots els seus companys s'han desfet en elogis per a 'Emilio', la forma afectuosa amb la qual s'hi refereixen al vestidor.

A la pista, com s'ha vist en la celebració després de la classificació, i també als micròfons. Senzillament, "la porteria ha estat increïble", tal com ho ha definit Timothey N'Guessan, que ha afegit que "és clar que la defensa ajuda, però el que ha fet Emil avui ha estat molt gran".

Les dades d'un dia per al record

I és que "amb porters així, la cosa es posa més fàcil. Emil ha fet un partidàs i Gonzalo entra 10 minuts i n'atura tres o quatre", com explica Luís Frade. Per posar en context la brutalitat del gegant danès, ha acabat el partit amb 15 aturades en 32 xuts, cosa que suposa un 46,88% d'encert. A més, l'hi han llençat tres vegades des de la línia de set metres... i els ha aturat tots tres.

No serà fàcil, però Frade bromejava amb que "ja firmaria que cada dia estigui així l'Emilio". També se n'ha referit Aitor Ariño, que creu que "tenim la millor porteria del món", i és que Gonzalo, en pocs minuts a pista, ha acabat amb 5 aturades en sis xuts i un grandiós 83,33% d'encert. Una benedicció per a l'entrenador Carlos Ortega, que ha admès que "havia tingut molts dubtes en posar Gonzalo o Emil, ja que tenim una gran porteria".

Nielsen, agraït a la seva defensa

Tothom ha al·lucinat amb les meravelles de Nielsen... menys ell. I és que, al cap i a la fi, només ha estat "el primer pas. La feina no està feta". A més, sobre la seva actuació, ha refusat elogis, al·legant que "això va de treball en equip, no ho hauria pogut fer sense la defensa."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut