Melvyn Richardson, MVP d'una Final Four superlativa

Melvyn Richardson, MVP d'una Final Four superlativa

El francès ha estat el màxim golejador dels dos partits i, amb vuit dianes a la final, ha estat una de les claus per a guanyar la dotzena Champions de la secció d'handbol

Per a conseguir grans fites com una Champions League cal que tothom estigui a un gran nivell, però dintre de grans nivells, hi ha jugadors que excel·leixen dins la mateixa elit. Aquest ha estat el cas de Melvyn Richardson a la TruckScout24 EHF Final4 de Colonia, amb dues actuacions brillants que l'han fet mereixedor de l'MVP com a jugador més valuós de la Final Four.

El lateral dret francès ja va estar a un nivell espectacular a la semifinal contra el Kiel quan, amb cinc gols en només sis xuts, va ser el màxim realitzador del partit. Però a la final ho ha superat amb escreix, quan més mèrit té. Ha marcat vuit gols en un total d'onze intents, i alguns d'ells en els moments més compromesos, com el 24-25 o el 29-31 que ha acabat sent l'últim del Barça i que, amb el 30-31 final, ha servit per a tocar la glòria a Colònia. Un cap de setmana inesborrable per a tots els culers... i encara més per a Melvyn Richardson. Tot i això, el marsellès ha defensat que "tot l’equip mereix l’MVP. El títol d’avui és un treball conjunt."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut