Carlos Ortega:

Carlos Ortega: "El títol és fruit del treball d'una gran temporada"

El tècnic ha valorat la consecució de la 12a Copa d'Europa que s'ha aconseguit "en un curs on semblava molt difícil"

Antonio Carlos Ortega pot presumir d'haver aconseguit 8 Copes d'Europa. Sis com a jugador i dues com a entrenador, l'última la d'aquesta temporada 2023/24 a Colònia davant de l'Aalborg. El tècnic s'ha mostrat molt satisfet de la victòria, ja que el trofeu s'ha aconseguit en un curs molt difícil per als blaugranes. Semblava que les lesions i la inexperiència passaria factura al combinat culer, però finalment ha sortit victoriós, una vegada més, en una F4.

"El Barça està obligat a competir"

El malagueny ha confessat "estar molt orgullós de l'equip", ja que considera que "aquesta temporada s'ha fet un treball espectacular". De fet, per l'entrenador culer, el Barça "no era el favorit per guanyar la Copa d'Europa", però l'equip s'ha alçat com a campió "quan més difícil semblava".

A més ha reconegut que estar en aquest club significa guanyar títols i els jugadors també ho saben: "El Barça està obligat a competir. Tenim pressió i hem de saber jugar d'aquesta manera. Els jugadors han demostrat que saben fer-ho".

Dika Mem: "Ningú ens esperava aquí"

El capità, visiblement emocionat, ha volgut lloar la feina de l'equip durant tot el curs: "Hem treballat de valent, i per això en guanyar, hem gaudit moltíssim. Ningú ens esperava aquí". A més, el francès que ha passat unes setmanes complicades per la pèrdua de la seva germana ha volgut tenir un rècord per a la seva família: "És un títol molt important pel club, per mi i per la meva germana i la família. Molt content d'haver-la guanyat".

Gonzalo P. de Vargas: "Hem tornat a fer història"

El porter del FC Barcelona, no s'ho podia creure, el Barça torna a ser campió de l'EHF. El de Toledo ha confessat que no ha estat en partit fàcil perquè "l'Aalborg tenen un gran equip, i aquesta temporada han guanyat amb solvència contra grans equips".

Segons el porter, la clau ha estat "saber patir" per guanyar un títol de mèrit que ens permet tornar a fer història".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut