El campió d’Europa tornarà a la feina el 13 d’agost

El campió d’Europa tornarà a la feina el 13 d’agost

La Supercopa de Catalunya i un torneig a Nordhorn, primeres cites

El Barça d’handbol  començarà la pretemporada 2024/25 el dimarts 13 d’agost, tot i que encara sense els 11 blaugranes implicats en els Jocs Olímpics de París. El tècnic del Barça, Carlos Ortega, treballarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els jugadors disponibles mentre vagi sumant efectius.

La data del primer partit de preparació és el 22 d’agost, quan el conjunt barcelonista disputarà les semifinals de la Supercopa de Catalunya ITEGRA. El Barça obrirà foc a Sarrià de Ter, a les 20 h, lluitant contra la UE Sarrià per un lloc a la final del principal torneig català.

En cas de classificació, els blaugranes jugarien la final de la Supercopa de Catalunya ITEGRA a Esplugues de Llobregat el dimecres 28 d’agost, a les 20.30 h, contra el guanyador de l’encreuament entre el Fraikin Granollers i el Molins de Q-H Molins.

Enmig, el Barça viatjarà a Alemanya per a la disputa de l’HSG Premium Cup de Nordhorn el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. El torneig amistós, en format de Final a Quatre, reuneix una alineació de primer nivell amb el Nordhorn-Lingen, el Flensburg, el Montpeller i el Barça.

Els blaugranes jugaran la segona semifinal, el dissabte 24 d’agost, a les 17 h, contra l’equip francès. La final del torneig serà el diumenge 25 d’agost, també a les 17 h, mentre que el tercer i quart lloc es disputarà a les 14.30 h.

Un cop superades la Supercopa de Catalunya i la Premium Cup de Nordhorn, serà el torn de la Supercopa Ibèrica i de l’inici tant de la Lliga Plenitude com de la Machineseeker EHF Champions League.

El calendari de la Lliga se sortejarà el dilluns 29 de juliol, mentre que l’EHF Champions League ja té dates i horaris per a les primeres 10 jornades. El Barça debutarà l’11 de setembre, a les 18.45 h, a la pista del Kolstad noruec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut