La Supercopa manté el color blaugrana!

La Supercopa manté el color blaugrana!

L’equip s’imposa a Reus davant el Deportivo Liceo per obtenir el 20è títol amb Edu Castro com a entrenador

Guanyar un títol sempre és un gran motiu d’alegria, i més si es defensa amb èxit un trofeu com la Supercopa d’Espanya, imposant-se amb claredat al Parlem Calafell en la semifinal i també superant el Deportivo Liceo (2-3) en la final d’aquest diumenge a l’Olímpic de Reus.

La 13a Supercopa de la història de la secció amplia un palmarès que ja acumula 134 trofeus en 80 anys d’història. El vigent campió de Copa i de l’OK Lliga ha aconseguit, precisament davant el mateix finalista, un títol que la temporada anterior va assolir-se a Olot davant el Reus Deportiu. I aquesta també és la tercera Supercopa que se celebra a la ciutat de Reus, després d’haver aconseguit la del 2007 i la del 2014 al Palau d’Esports.

El 20è títol amb Edu Castro com a primer entrenador

La Supercopa 2023 és el 20è títol aconseguit amb Edu Castro com a màxim responsable de la banqueta blaugrana, amb Jordi Roca com a segon tècnic. Entre la Supercopa del 2017 obtinguda a Sant Hipòlit de Voltregà s’han aconseguit 20 títols de 30 possibles, amb un total de cinc OK Lligues, quatre Copes del Rei, una Lliga Europea, una Continental, una Intercontinental, quatre Lligues Catalanes i, per últim, quatre Supercopes. Només superen les xifres de Castro els tècnics Carlos Figueroa (31) i Josep Lorente (36).

El trofeu d’aquest diumenge l’ha aixecat el capità Sergi Panadero, que arriba a la xifra de 65 títols en 20 anys al Barça i amplia la seva condició de jugador amb més Supercopes (13, per sobre de les 11 d’Egurrola).

Per sota de Sergi Panadero, els altres jugadors amb més Supercopes són Sergi Fernández (9 amb el Barça i una amb el Vic) i Matias Pascual (7), que no han pogut participar en aquesta edició per una sanció i la lesió ja coneguda de l’argentí. Aquesta també és la sisena Supercopa de Barroso, la quarta de Bargalló i Alabart, la tercera de Rodrigues i Llorca i la segona dels germans Grau (una amb el Liceo). En aquesta Supercopa han reforçat l’equip el porter del Barça Atlètic, Adrián Galán, i el jove Eloi Cervera, que ha debutat amb el primer equip en la semifinal després d’arribar aquest estiu a l’hoquei formatiu procedent de l’Igualada.

L'equip tindrà ara dos dies de descans i després prepararà el debut a l'OK Lliga, que serà el dilluns 2 d’octubre (20.30 hores, Esport3) al Palau Blaugrana amb tot un clàssic davant el Reus Deportiu Virginias.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut