El Barça suma la seva 34a Lliga

El Barça suma la seva 34a Lliga

Amb el títol aconseguit aquest diumenge, els blaugranes sumen 34 títols de la màxima competició estatal i eixamplen el seu domini nacional

El Barça d’Hoquei Patins ha sumat aquest diumenge la 34a Lliga de la història de la secció, després de superar al Noia 3-1 a les finals. Els d’Edu Castro no han fallat i tanquen així una temporada impecable, on tan sols han perdut quatre partits en tot l’any a la competició domèstica.

Aquesta lliga és la segona consecutiva, però la desena en onze anys, i és que els blaugranes si no fos per la lliga 2021/22, haguessin guanyat de forma consecutiva des de l’any 2013/14.

La Parlem OK Lliga d’enguany és el quart títol que aixeca el conjunt d’Edu Castro aquesta temporada. Tot i començar el curs caient a la final de la Lliga Catalana, els blaugranes han aixecat la Supercopa d’Espanya, la Copa Intercontinental, la Copa del Rei i l’OK Lliga, tancant així un any increïble.

137 títols suma la secció d’hoquei al llarg de la seva història, sumades a les 34 Lligues, 22 Lligues Europees, 26 Copes del Rei, 13 Supercopes d’Esapanya, 8 Lligues Catalanes, 18 Copes Continentals, 6 Copes Intercontinentals, 1 Copa CERS, 3 Copes Ibéricas, 3 Copes de les Nacions de Montreux, 1 Recopa d’Europa i 2 Campionats de Catalunya.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut