Noia Freixenet - Barça: La final pel títol tindrà un altre capítol (4-1)

Noia Freixenet - Barça: La final pel títol tindrà un altre capítol (4-1)

Els culers no han tingut opció de victòria i, per tant, s'ha escapat la primera opció de títol per als d'Edu Castro

Derrota del Barça a la pista del Noia. D'aquesta manera, els culers han deixat escapar la primera opció d'aixecar el títol de Lliga. La superioritat dels de l'Alt Penedès s'ha traslladat al marcador i el gol de João Rodrigues ha quedat en anècdota. El diumenge 23 de juny, aquesta final pel títol lliguer viurà un nou capítol. La sèrie ara es troba 2-1 a favor dels blaugranes. 

Intensitat i gols

Amb adversitat. El FC Barcelona s'ha plantat a la pista del Noia amb un 1-0 en contra. Un míssil d'Iván Morales (min 7) quasi des de mitja pista ha donat avantatge. Carles Grau no ha pogut fer res per evitar l'alegria local d'un pavelló que ha tingut els decibels elevats. Més quan Blai Roca ha aturat una vegada i una altra les escomeses barcelonistes i quan Carles Grau ha evitat l'augment dels dígits del marcador. La intensitat de la grada s'ha traslladat a l'elenc de l'Alt Penedès. Lluitant cada bola com si fos l'última, les faltes del conjunt negre i vermell han anat augmentant.

Precisament, una acció antireglamentària sobre Sergi Llorca ha desembocat en penal. Una bola aturada que João Rodrigues ha executat amb solvència per desfer la tendència aturadora de Blai Roca. Una nova acció penalitzada pels àrbitres, en aquest cas una targeta blava al tècnic Pere Varias, ha propiciat la superioritat numèrica culer. Traduïda en un ferro d'Ignacio Alabart i respost amb una bola a l'element taronja de la porteria de Carles Grau. 

Carles Grau es fa gran després del 2-1...

Quan la mitja part semblava concloure amb l'1-1 després de la rebaixada de pulsacions, Jordi Bargalló ha tancat la primera part amb el 2-1. Un nou llançament des de la llarga distància que ha trencat l'equilibri. A la represa, ambdós conjunts han sacsejat les estadístiques ofensives, però sense sort. Tant Noia Freixenet com FC Barcelona s'han topat contra el ferro. Ha quedat clar que sadurninencs i barcelonistes han tingut entre cella i cella la porteria. Carles Grau, tant en una falta directa com en un penal, i Blai Roca han estat providencials per controlar les ganes golejadores. 

... però els locals sentencien

Aquestes aturades estratosfèriques de Carles Grau han donat aire al Barça, que ha vist com el Noia ha portat la batuta del matx. En conseqüència, els locals han posat més distància. Martí Gabarró ha estat l'autor del 3-1 quan faltaven sis minuts per a la conclusió. Un marge insalvable per als d'Edu Castro, que ho han intentat fins al final i han encaixat el 4-1 a porteria buida, però no han pogut aprofitar la primera opció de títol de la Parlem OK Lliga. El diumenge 23 de juny hi haurà un nou capítol del Barça - Noia. 

FITXA DEL PARTIT 

Noia Freixenet, 4
Barça, 1

Noia Freixenet: Blai Roca, Aleix Esteller, Antoni Salvadó, Jordi Bargalló i Iván Morales -cinc inicial- Xavier Rovira, Xavier Costa, Humberto Mendes i Martí Gabarró
Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Xavi Barroso, Marc Grau i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Llorca, Eloi Cervera i Sergi Panadero

Gols: 1-0, Iván Morales (min 7); 1-1, João Rodrigues (penal) (min 12); 2-1, Jordi Bargalló (min 24); 3-1, Martí Gabarró (min 43); 4-1, Xavier Costa (min 49)

Àrbitres: Sergi Mayor i Miguel Díaz. Han amonestat amb targeta blava el tècnic Pere Varias (min 13) i el visitant Eloi Cervera (min 38)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut