Noia Freixenet - Barça: Campions de Lliga! (1-5)

Els blaugranes s'han alçat amb el 34è títol del campionat domèstic en derrotar al conjunt de l'Alt Penedès en el quart duel de l'eliminatòria

Sí, sí, sí, el Barça és campió de la Parlem OK Lliga! Els blaugranes s'han alçat amb el trofeu del campionat domèstic després de derrotar al Noia Freixenet (1-5) en el quart partit de l'eliminatòria i firmar un global de 3-1.

L'enfrontament no ha tingut res a veure amb el tercer partit. Mentre en el de divendres els culers no van tenir cap opció de triomf, en el d'aquest diumenge, l'equip barceloní ha posat la directa per volar cap al títol.

Dos gols en els minuts inicials

No hi ha millor manera de començar un partit de la final de l'OK Lliga que posant-se dos gols per davant en el minut 3. I és que João Rodrigues ha estat l'encarregat d'obrir la llauna després del xiulet inicial. En l'enèrgica empenta inicial, Alabart ha acompanyat el gol del portuguès amb una diana 30 segons després que significava el 0-2.

El Barça, molt agressiu en atac malgrat l'avantatge, ha continuat buscant el tercer gol. Sergi Llorca l'ha estat a punt de firmar al minut 11, però finalment, el marcador no s'ha mogut més i s'ha arribat al descans.

S'alcen campions de Lliga!

A la represa tot ha continuat igual. Els d'Edu Castro han sortit amb la mateixa energia i això ha provocat les primeres arribades del segon temps. Malgrat les ocasions en joc, el tercer gol ha arribat de falta directa en un llançament transformat per João Rodrigues.

El Noia no s'ha donat per vençut. En una falta directa després que li xiulessin al Barça la desena falta, Morales ha marcat el gol de l'esperança, però el Barça ha trencat els somnis del combinat de l'Alt Penedès en marcar el gol de la sentència. Ignacio Alabart amb un xut potent i col·locat ha posat l'1-4 que ha tancat el partit.

Un gol final molt especial

Quan quedaven pocs segons per al xiulet final, Sergi Panadero ha posat la cirereta a una trajectòria excepcional de blaugrana. El capità ha marcat un golàs en la darrera acció del duel que ha significat l'1-5 que ha convertit al Barça en campió de la Parlem OK Lliga!

FITXA DEL PARTIT

Noia Freixenet, 1
Barça, 5

Noia Freixenet: Blai Roca, Aleix Esteller, Antoni Salvadó, Jordi Bargalló, Ivan Morales - cinc inicial - Xavier Costa, Martí Gabarró, Mendes, Xavier Rovira.

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Marc Grau, Joao Rodrigues - cinc inicial - Sergi Llorca i Eloi Cervera

Gols: 0-1, Joao Rodrigues (min. 3); 0-2, Ignacio Alabart (min. 3); 0-3, Joao Rodrigues (min. 34); 1-3, Morales (min. 44); 1-4, Ignacio Albart (min. 44); 1-5, Sergi Panadero (min.49).

Àrbitres: Ivan Gonzalez, Albert Barbara. Targeta blava per a Martí Gabarró, Xavier Costa, Aleix Esteller. Faltes: 12-11