David Cáceres signa fins al 2026

David Cáceres signa fins al 2026

El nou tècnic de l’equip d’hoquei ha formalitzat aquest dimecres la seva vinculació amb el Club fins al 30 de juny del 2026

El nou tècnic del Barça d’hoquei, David Cáceres, ha signat aquest dimecres el contracte que el vincula al Club fins al 30 de juny del 2026. L’acte ha tingut lloc a les oficines del Club i el nou entrenador ha estat acompanyat pel directiu Xavier Barbany, el coordinador de la secció Gaby Cairo i també per la seva família.

Cal recordar que David Cáceres, de 50 anys, arriba al primer equip amb una àmplia trajectòria com a jugador i entrenador, on suma ja deu anys d’experiència a les banquetes. Forma part de la disciplina culer des de la temporada 2021/22, temporada des de la qual ha estat entrenador dels equips de la base.

Coneixedor del club i la seva filosofia, el barceloní arriba al primer equip després d’haver estat col·laborant al Barça Atlètic i dirigint l’Aleví i l’Infantil, on ha sumat un grapat de títols: la MiniCopa, Campionats de Catalunya, Campionats d’Espanya i dos EUROCKEY U15 entre altres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut