Barça-Pons Lleida: Recuperen efectius!

Barça-Pons Lleida: Recuperen efectius!

(20.00 hores, OKLiga.TV) Marc Grau, que ja ha complert la sanció, la gran novetat per enfrontar-se al Pons Lleida

El Barça de David Cáceres afronta aquest dissabte el segon partit de la setmana amb alegria davant el Pons Lleida (20.00 hores, OKLiga.TV). Després d’haver sumat dues victòries en els dos primers partits del campionat, l’última aquest passat dimecres a Alcoi (3-4), els blaugranes recuperen efectius. Marc Grau, ja ha complert la sanció que li van imposar a la Supercopa i està a disposició del tècnic. 

Cáceres satisfet pel retorn de Marc Grau perquè “poc a poc anem recuperant efectius i el Marc és un golejador i arriba en una dinàmica positiva després del Mundial”.  Precisament Marc Grau afegeix que “tinc moltes ganes de tornar a jugar al Palau, amb els companys, i sobretot, seguir creixent com a equip i poder aportar el meu gra de sorra”.

Un duel amb espectacle assegurat

Un Barça-Pons Lleida sempre porta sota el braç el cartell d’espectacularitat i gols. La temporada passada, així es va demostrar. Amb victòria in extremis al Palau (3-2) i derrota a Lleida quan els blaugranes ja estaven classificats de forma matemàtica pels play-offs (6-5). Ara bé, no cal anar tant lluny per veure que és un duel amb al·licients. En aquest inici de curs 2024/25, els d’Edu Amat van superar els blaugranes durant la fase de grups de la Frit Ravich Lliga Catalana (5-4) i van impedir l’accés al Barça a la fase final de la competició. 

Malgrat aquest fet, Cáceres adverteix que serà un partit completament diferent al que es va veure tot i que “el Lleida juga molt bé, li va posar les coses complicades al Liceo, fan un joc directe i tenen jugadors bons i amb experiència”. En la mateixa línia, Marc Grau creu que “és un equip que sempre ens ho ha posat molt difícil i així ho demostren els precedents”. 

Marc Grau, la principal novetat

La presència de Marc Grau, autor de 8 dianes durant el mundial celebrat aquest passat mes de setembre a Novara, és la principal novetat a la llista de convocats pel tècnic blaugrana, que també comptarà amb la resta de jugadors de la primera plantilla, amb l’única absència de Xavi Barroso. Els àrbitres del duel seran Jordi Reverter i David Calonge. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut