Així va viure Xavi els gols del FC Barcelona des de la banqueta

Així va viure Xavi els gols del FC Barcelona des de la banqueta

Una recopilació d'imatges de la celebració dels gols de De Jong, Memphis i Coutinho a l'Estadi de la Cerámica contra el Vila-real.

El FC Barcelona va aconseguir un triomf d'orgull a Vila-real (1-3). No només pels tres punts i la dificultat del duel, si no perquè la victòria es va assolir en els últims minuts de partit, a través de les botes de Memphis (min 88) i Coutinho (min 94, de penal)

Però, com va reaccionar la banqueta davant dels gols blaugrana a l'Estadi de la Cerámica? Doncs amb molta felicitat, en el primer partit de Xavi lluny del Camp Nou, perquè a més aquest triomf significa el primer a domicili a la Lliga. 

De Jong obre la llauna

Després d'una primera part en què el Barça va començar el partit tenint moltes ocasions, especialment amb pilotes al pal d'Abde i Gavi, De Jong va fer el primer del partit a la represa, en una jugada amb una mica de suspens. Alba va fer la centrada, Memphis, en línia amb el defensa, va tocar la pilota i De Jong, murri, la va rematar al fons de la xarxa. En primera instància, l'àrbitre va anular el gol per fora de joc de Memphis, però posteriorment el VAR va revisar l'acció i va detectar que l'holandès estava en posició correcta. Resultat, gol de De Jong i 0-1 al marcador (min 48).

Memphis fa esclatar l'alegria

Malauradament, el Vila-real va despertat i Samuel Chukwueze, després d'una rematada amb l'esquerra des del centre de l'àrea en una jugada ràpida, va posar l'empat (min 76). Els locals, a més, van tenir ocasions per avançar-se en el marcador i emportar-se la victòria, però va ser Memphis, ja en el tram final, qui va decantar la balança. I a favor del Barça. El neerlandès va rebre l'esfèrica, va driblar Rulli amb tranquil·litat i, sense gaire angle, va provar un xut que es va colar per sota de les cames d'Estupiñán. Un 1-2 que deixava gelat el Vila-real, sense poc marge de maniobra (min 88).

Coutinho sentencia de penal

Ja en el temps afegit, va arribar el gol que definitivament tenyia el partit de blaugrana. En un penal que Coutinho va forçar, ell mateix es va encarregar de posar l'1-3 definitiu (min 94). Xut enganxat al pal, gol i victòria blaugrana! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut