Deportivo Liceo – Barça: Primera derrota a l'OK Lliga (3-1)

Els culers cauen en un duel molt disputat a Riazor i acaben amb una ratxa de 45 partits lliguers sense perdre

S'acaba la ratxa. El Barça ha caigut a Riazor davant el Deportivo Liceo (3-1) en la que ha estat la primera derrota del curs a l'OK Lliga. Així doncs, els blaugrana posen punt i final a una ratxa de 45 partits lliguers sense perdre, però es mantenen líders al capdavant de la classificació.

Màxima igualtat

La primera meitat ha estat marcada per una gran disputa entre tots dos equips. Als sis minuts de joc, a Bargalló ha rebut targeta blava per una falta a Di Benedetto, però Sergi Fernández ha aturat a la perfecció davant Àlex Rodríguez. Dos minuts després, blava per Panadero i la rematada del mateix Rodríguez s'ha estavellat al pal, provocant que el Barça estigués quatre minuts amb inferioritat numèrica, però molt ben aguantada per part culer amb una gran defensa.

El Barça també ha buscat el gol durant tota la primera meitat, però s'ha trobat també amb un Liceo molt segur al darrere, i finalment el marcador no s'ha mogut fins al descans (0-0). Un fet a destacar també del primer període ha estat l'ovació de Riazor a Egurrola, que ha anunciat recentment la seva retirada al final d'aquesta temporada.

El Liceo s'avança i sentència

Ja a la segona meitat, als tres minuts de joc, el Liceo s'ha avançat mitjançant Dava Torres, aixecant i picant davant Sergi Fernández (1-0, min. 28). El Barça buscava l'empat, i a punt ha estat de marcar Bargalló de falta directa, però Carles Grau ha aturat el llançament. També Sergi Fernández ha aturat una nova falta directa després de la blava a Helder Nunes, però el segon gol local ha acabat arribant.

César Carballeira marcant des de darrere la porteria, ha situat el 2-0 (min. 44), i ja al darrer minut, blava a Helder Nunes i gol de Marc Grau (3-0, min. 50), després de rebotar en el porter blaugrana. Al darrer sospir, Joao Rodrigues ha maquillat amb el 3-1 (min. 50) definitiu.

Finalment, derrota blaugrana a La Corunya, que trenca així la seva ratxa a la Lliga. Però cal recordar que els culers tornaran a jugar a Riazor per disputar la Golden Cup entre l'11 i el 17 d’abril. Ara, el proper partit serà al Palau Blaugrana contra l'Alcobendas, el proper dia 12 a les 18:00 hores.

Deportivo Liceo, 2
Barça, 0

Deportivo Liceo: Carles Grau, César Carballeira, Roberto Di Benedetto, Àlex Rodríguez, Dava Torres -cinc inicial-. Maxi Oruste, Marc Grau, Jordi Burgaya, Ángel Castro.
Barça: Sergi Fernández, Nil Roca, Sergi Llorca, Pau Bargalló, Helder Nunes -cinc inicial-. Ignacio Alabart, Matias Pascual, Sergi Panadero, Joao Rodrigues.
Gols: 1-0, Dava Torres (min. 28); 2-0, César Carballeira (min. 44); 3-0, Marc Grau (min. 50); 3-1, Joao Rodrigues (min. 50).
Àrbitres: Sergi Mayor, Jonathan Sánchez (faltes: 13-6).