Els Oscars del Barça: Millor túnel

I els quatre nominats són... Vota i guanya una samarreta signada pels quatre capitans!

Després dels vots a la 'Millor Actuació', aquest dimecres és el torn de votar pel 'Millor Túnel' en aquesta edició dels Oscars del Barça. En aquesta ocasió, novament posem a prova quatre accions brillants. Vota per la que més t'agradi i guanya una samarreta signada pels quatre capitans del Barça!

Aquest diumenge 27 de març coneixerem els guanyadors de les cinc categories, una per dia fins a descobrir els escollits a través del web oficial del FC Barcelona.

I, aquest dimecres, els nominats a 'Millor túnel' són...

Messi vs Spahic

Un dels gols més recordats de Leo Messi va arribar en la victòria del Barça davant el Sevilla al Sánchez Pizjuan (0-2) de l’any 2012. Després de superar Spahic amb una enlluernadora sotana, el ‘10’ argentí va batre Andrés Palop amb una vaselina igual de màgica.

Xavi vs Guardado

La golejada per 5-1 del Barça contra el València de la temporada 2012/13 va tenir la cirereta final amb l’espectacular túnel propiciat amb un cop de tacó a la mitja volta amb la qual Xavi Hernández va evadir la pressió del migcampista Andrés Guardado.

Suárez vs David Luiz

En aquella ocasió, els blaugranes es van endur la victòria de París gràcies a un gol de Neymar i dues dianes de Luis Súarez (1-3). El primer gol del davanter uruguaià va ser precedit per una efectiva sotana que va deixar sense capacitat de reacció a un David Luiz que no va poder evitar el posterior gol del charrua.

Messi vs Milner

Un dels túnels més recordats per l’afició culer és el que li va propiciar Leo Messi a Milner. Corria el minut 37 de la primera part del partit de tornada de l’eliminatòria contra el Manchester City (3-1), quan el crack argentí va deixar enrere el jugador anglès amb un toc amb l’exterior de la bota esquerra.