2x1 per a ElPozo i Jaén: omplim el Palau!

2x1 per a ElPozo i Jaén: omplim el Palau!

Si tens entrada per al partit de dissabte contra ElPozo la pots bescanviar a taquilles per una entrada gratuïta per al decisiu partit de Copa de dimarts

El partit de Copa de dimarts de quarts de final contra Jaén és decisiu i el públic del Palau ha de ser, més que mai, el sisè jugador de l’equip per passar l’eliminatòria i accedir a la Final Four.

El Barça-Jaén és un partit que ja de per si és gratuït per als socis, però s’activa una promoció perquè els NO SOCIS també hi puguin assistir de franc i donar suport en un partit clau.

Promoció per al Barça-Jaén de Copa

Tothom qui tingui una entrada per al partit contra ElPozo la podrà bescanviar a taquilles per una entrada gratuïta per al decisiu partit de quarts de final de la Copa del Rei Barça-Jaén, una eliminatòria a partit únic que dona accés a la Final Four.

Són dos partits TOP de futbol sala al Palau amb només quatre dies de diferència que no et pots perdre. L’equip necessita més que mai el teu suport perquè siguis el sisè jugador contra ElPozo i Jaén, amb el liderat i el bitllet per a la F4 de la Copa del Rei en joc! TOTS JUNTS SOM MÉS FORTS!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut