Aquesta és la playlist de Spotify de Ronaldinho

Aquesta és la playlist de Spotify de Ronaldinho

El Barça i Spotify presenten la llista Barça Legends en què el brasiler dona a conèixer les seves cançons favorites i els estils musicals que l’han inspirat en la seva carrera esportiva

Arriben els Barça Legends a les playlists de Spotify! El Barça i el servei de subscripció d’àudio en streaming més popular del món donen a conèixer els gustos musicals d’uns dels exjugadors més emblemàtics del Club, Ronaldinho. Descobreix-los a través de la playlist Barça Legends que ja està disponible a la pàgina oficial del FC Barcelona a Spotify.

L’any del vintè aniversari de la seva arribada al Barça, el jugador del somriure etern ha desvelat les cançons que el van inspirar i motivar durant la seva etapa al Club, entre el 2003 i el 2008, on va jugar 207 partits, va marcar 94 gols, va aixecar 8 títols i, sobretot, va fer emmudir l’afició amb les seves filigranes impossibles.

Els estils musicals que destaquen a la llista de Ronnie són la samba i el pagode."La música sempre ha format part de la meva vida. La vaig heretar de la meva família. I també va influir en el meu estil de joc. Crec que cada cançó té un ritme, cada cançó té un groove. I tot això també ho vaig portar al camp. Per a mi, la vida sense música és impossible i em fa molta il·lusió compartir-ho a la llista de Spotify dels Legends amb els seguidors de tot el món”, ha assegurat el brasiler. 

A més de la playlist dels Barça Legends a la pàgina oficial del FC Barcelona a Spotify també es poden trobar les llistes de cançons preferides de Pedri, Lewandowski, Dembelé, Alexia Putellas, Oshoala i Rolfö. 

L’acord entre el FC Barcelona i Spotify

Aquesta acció s’emmarca dins de l’acord de patrocini que mantenen el FC Barcelona i Spotify. Una entesa que uneix el món de la música i del futbol i que explora noves vies per connectar tant els esportistes com els artistes amb els seus fans d’arreu del món. La difusió d’aquestes playlists; l’intercanvi del logo de Spotify a la samarreta pel d’artistes com Drake o ROSALÍA; o el nom del nostre estadi, Spotify Camp Nou, entre altres iniciatives, han fet d’aquest partnership un punt d’inflexió en la manera d’entendre i difondre la relació entre l’esport i la música a nivell global.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut