Barça - PSG: Mig somriure per tancar la temporada (37-31)

Barça - PSG: Mig somriure per tancar la temporada (37-31)

El Barça s'ha penjat la medalla de bronze a Colònia després de derrotar amb superioritat de principi a fi el conjunt francès

Bronze a Colònia. El Barça ha derrotat amb superioritat manifesta el PSG (37-31). D'aquesta manera, els de Carlos Ortega abaixen el teló de la temporada 2022/23 amb cinc títols i el mig somriure en acabar la Champions amb un triomf. Janc, Makuc, Aleix Gómez o Pérez de Vargas són alguns dels noms destacats en aquesta victòria coral on ha sobresortit la defensa i les transicions ràpides. 

Amb velocitat. Així s'ha presentat el partit entre Barça-PSG per la medalla de bronze d'aquesta TruckScout24 EHF FINAL4 2023. Un vertigen en el joc que s'ha convertit en un intercanvi de gols. El primer a anotar ha estat un Aleix Gómez amb voluntat de fer història des del començament. Perquè el 20 tenia entre cella i cella erigir-se en el màxim realitzador de les memòries de la FINAL4 de Colònia.

Espectacle blaugrana sobre el Lanxess Arena

Amb l'alè del públic barcelonista, WanneJancMakuc han agafat el relleu realitzador i han catapultat als d'Ortega cap a un parcial incontestable de 9-1 (14-6). Una superioritat en l'electrònic que també ha aparegut gràcies a les intervencions de Pérez de Vargas i a l'espectacle. Liderat per un màgic 35 amb un fly que bé podria entrar en el museu Wallraf-Richartz. La gran actuació de l'eslovè ha estat escudada per altres gols d'autor com el potent llançament de Ricardson o la rosca de Wanne. També caldria aturar-se en les cames ràpides del 18 i en la coralitat anotadora, ja que fins a vuit blaugranes han impregnat de dolç el fons de la xarxa a la primera part.

Janc lidera la superioritat coral culer

Lluny de relaxar-se, el Barça ha continuat prement l'accelerador i ha assolit una màxima de 9 gols. Si a Colònia s'ha de fotografiar la catedral, el museu de la xocolata, el pont Hohenzollerm o la posta de sol a la riba del riu Rin, aquesta tarda, al Lanxess Arena els flaixos han estat per Janc, que ha portat la batuta en un Barça enlluernador que ha deixat gris i sense resposta al PSG (22-13). Incapaç de trobar solucions a la represa, amb un +10 per als de Carlos Ortega. N'Guessan també ha dit la seva en aquesta superioritat.  

Aleix Gómez fa història

Els de Raúl González s'han intentat acostar, però el Barça no ha permès en cap moment. Amb una defensa amb molts focus i que ha anul·lat el rival, com ha estat habitual al llarg de tot el matx, i amb les intervencions de Pérez de Vargas, els blaugranes han corregut cap a la medalla de bronze. Abans, però ha estat el moment d'Aleix Gómez. Autor del 31-23 i que li ha permès entrar en les memòries daurades de l'EHF FINAL4 superant a Lazarov i Mikkel Hansen com el màxim realitzador d'aquest torneig de Colònia; n'ha acumulat 70 en 10 partits. Directe a l'extensa cultura i història de la ciutat alemanya. 

Amb aquesta fita, el Barça, amb dianes de Martí Soler i Pol Valera, ha conduït el matx a la victòria final. En conseqüència, ha tancat la temporada 2022/23 i aquesta TruckScout24 EHF FINAL4 2023 amb el mig somriure de la medalla de bronze. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 37
PSG, 31

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Janc (7), Wanne (5), Richardson (5), Frade (2), Carlsbogard (1) i Aleix Gómez (4) -set inicial- Thiagus Petrus (-), Ludovic Fabregas (-), Pol Valera (3), Martí Soler (1), N'Guessan (5) i Makuc (4)
PSG: Green (-), Balaguer (1), N'Tanzi (7), Nenadic (1), Mathe (4), Luka Karabatic (1) i Grebille (2) -set inicial- Palicka (), Toft Hansen (), Kristopans (-), Syprzak (7), Gibelin (), Prandi (4), Keita (1) i Solé (3)

Parcials: 3-3; 8-6; 14-7; 15-8; 18-12; 22-13 // 26-17; 28-20; 30-23; 32-25; 34-28; 37-31

Àrbitres: Lars Jorum i Havard Kleven

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut