L'Anderlecht, el Luxol St. Andrews i el Loznica-Grad 2018, els rivals del Barça a la Main Round de la Champions

L'Anderlecht, el Luxol St. Andrews i el Loznica-Grad 2018, els rivals del Barça a la Main Round de la Champions

Del 24 al 29 d'octubre, l'equip de Jesús Velasco jugarà aquesta primera ronda de la Champions de futbol sala a Loznica, Sèrbia

El Barça de futbol sala ja sap quins seran els seus primers tres rivals a la Main Round de la UEFA Futsal Champions League, després del sorteig que s'ha fet aquest dimecres a Nyon. I l'equip de Jesús Velasco s'haurà de veure les cares contra l'RSC Anderlecht (Bèlgica), el Luxol St. Andrews Futsal (Malta) i el KMF Loznica-Grad 2018.

Una ronda que es jugarà en una única seu, concretament a Loznica amb el Loznica-Grad 2018 com a amfitrió, i que es durà a terme entre el 24 i el 29 d'octubre. Els tres primers classificats jugaran la Ronda Elit entre el 28 de novembre i el 3 de desembre.

El Barça ha caigut en el grup 2, però la formació dels altres tres ha estat la següent: 

  • Grup 1: Sporting Clube de Portugal (Portugal), MNK Olmissum (Croàcia, amfitrió), MFC Ayat (Kazakhstan), FC Hit (Ucraïna).
  • Grup 3: Mallorca Palma Futsal (amfitrió), Kairat Almaty (Kazakhstan), Haladás VSE (Hongria), FC Differdange 03 (Luxemburg).
  • Grup 4: Benfica (Portugal), Futsal Klub Dobovec (Eslovènia, amfitrió), United Galati (Romania), Etoile Lavalloise (França).

Contra dos vells coneguts

En aquesta Main Round, el Barça jugarà amb dos equips contra els quals ja es va enfrontar en l'edició de la Champions de la temporada 2022/23, el Luxol St. Andrews Futsal i l'RSC Anderlecht.

Contra l'equip de Malta, els de Jesús Velasco s'hi van trobar a la Main Round. De fet, en van ser els amfitrions. En el partit que els va enfrontar, els culers van guanyar per 1-7, amb hat-trick de Lozano i gols de Ferrao, Sergio González, Adolfo i Pito. 

 

Més mal record porta el partit contra l'Anderlecht. Va ser a la Ronda Elit que es va disputar a Pula, en un partit que va ser fatal. L'empat a 5 entre els dos equips va fer que, en l'última jornada, el classificat fos l'equip belga per diferència de gols i el bitllet per a la Final Four es va escapar. 

 

Adolfo: "Tenim ganes de tornar a jugar contra l'Anderlecht"

Un cop coneguts els tres rivals del sorteig, Adolfo ha analitzat el grup i ha destacat, especialment, el fet de tornar a trobar-se contra els belgues: "L'Anderlecht ens va deixar la temporada passada a les portes de la Final Four i no ens ho posarà fàcil. S'ha reforçat de valent, entre ells, amb el nostre excompany Marcenio, i tenim ganes de tornar a veure'ns les cares". 

Perquè, a banda de Marcenio, l'Anderlecht s'ha reforçat amb noms amb experiència a la Lliga espanyola, com ara Cainan o Alberto Saura. També amb el jove exblaugrana Marc Campàs.

Adolfo Anderlecht

"En general, ens ha tocat un grup molt maco", ha afegit Adolfo, a banda de dir: "Tenim moltes ganes de tornar a aquesta competició, després del cop dur que va significar la temporada passada. És molt important per a tothom".

I és que la Champions és el gran objectiu de l'equip: "Volem tornar a aixecar el títol, perquè aquest club sempre lluita per aconseguir el màxim de trofeus possibles i la Champions és el més important de tots".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut