Definit el calendari de la Lliga ASOBAL 2023/24

Definit el calendari de la Lliga ASOBAL 2023/24

El conjunt dirigit per Carlos Ortega arrancarà la nova temporada el 9 de setembre davant el Bidasoa Irun

Aquest dijous s'ha celebrat a la seu de la Lliga Professional ASOBAL el sorteig del calendari oficial de la Lliga Plenitude ASOBAL per a la temporada 2023/24.

Després d'haver-se alçat amb el títol de Lliga aquesta temporada passada, l'equip d'handbol del Barça entrenat per Carlos Ortega s'estrenarà la temporada següent davant el Bidasoa Irun el 9 de setembre al Poliesportiu Artaleku d'Irun a Guipúscoa.

El conjunt blaugrana tancarà la primera volta de la temporada el 13 de desembre al Palau Blaugrana davant el Fertiberia Port Sagunt en la quinzena jornada del campionat regular, en què es coneixeran els quatre equips que participaran en la Copa ASOBAL.

La segona volta no s'iniciarà fins al 3 de febrer, on el Barça rebrà al Palau el Bidasoa Irun i tancarà la temporada amb el Port Sagunt el 25 de maig.

El primer derbi català, en la jornada 10

Pel que fa als derbis catalans, el Barça visitarà el Palau d’Esports de Granollers l’11 de novembre en la desena Jornada de la Lliga ASOBAL, mentre que la tornada es disputarà el 13 d’abril al Palau en la jornada 25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut