Els 3 títols guanyats, el millor moment de la temporada del Barça Femení

Els 3 títols guanyats, el millor moment de la temporada del Barça Femení

L'afició blaugrana ha votat la consecució de la Lliga, la Champions i la Supercopa d'Espanya com a moment preferit del curs 2022/23

Amb la temporada 2022/23 enllestida i a les portes de començar el nou curs, les blaugranes estan a punt d'iniciar la pretemporada. Però encara amb els grans moments viscuts, perquè el Barça Femení encara té molt present els records del curs anterior. L'equip dirigit per Jonatan Giráldez va firmar un gran any i va tornar a demostrar que és l'equip més en forma del panorama futbolístic europeu.

A la Lliga, les culers van aconseguir firmar uns grans números i van batre el rècord de victòries continuades amb 62 duels seguits sense conèixer la derrota. Això les va permetre proclamar-se campiones i assolir el 8è trofeu de la competició domèstica de la història de l'equip. El campionat es va celebrar en una rua conjunta amb l'equip masculí pels carrers de Barcelona en una celebració especial i inèdita per la consecució dels dos títols en una mateixa temporada.

_AG_0334

Ara bé, el primer títol de la temporada en arribar va ser la Supercopa d'Espanya. Després de derrotar a la Reial Societat per 0-3, les blaugranes van guanyar el tercer trofeu de la història en aquesta competició.

I l'últim, però no menys important, va ser la Champions. Després de remuntar un 0-2 davant el Wolfsburg amb doblet de Patri i un gol de Rolfö, les culers van aconseguir el triomf i la segona Copa d'Europa Femenina. Aquest campionat va ser celebrat com es mereix a la Plaça Sant Jaume amb la rebuda de les campiones a l'Ajuntament i a la Generalitat, en un acte molt especial i precursor.

_MGA2162

Així, la consecució d'aquests tres títols ha estat escollit com el millor moment de la temporada 2022/23, un fet que s'ha imposat, precisament, a la rua, a la celebració a la Plaça Sant Jaume i a les 62 victòries consecutives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut