El Barça Atlètic ja treballa a les ordres de la dupla Altisent-Fernandao

El Barça Atlètic ja treballa a les ordres de la dupla Altisent-Fernandao

El Club incorpora el mític exjugador brasiler de segon entrenador

El Barça Atlètic ha tornat a la feina amb la gran novetat de Fernandao al cos tècnic, que aquesta temporada s’incorpora de segon de Sergi Altisent.

L’equip afronta un nou curs a Segona Divisió amb l’objectiu principal de lluitar la permanència i, sobretot, de formar jugadors que puguin ajudar al primer equip. En aquest sentit ja hem vist com Harrison, Puigvert, Martí i Aniol han treballat sota les ordres de Velasco durant la pretemporada, igual que ja ho van fer la temporada passada Ortas, Nico i Touré. I el Club vol que aquesta sigui la dinàmica habitual durant la temporada i que els joves talents del filial segueixin participant de la dinàmica del primer equip.

Altes i baixes

El Barça Atlètic només ha fet una incorporació, la de l’ala Quim Gassó, procedent del CN Sabadell de Segona B. I han causat baixa Àlex Lluch (Industrias), Marc Campàs (Anderlecht); Rubén (Sala 5 Martorell) i Oscar Dirul. Els porters Pau López i Martí Antolín pugen del juvenil. Així mateix Pol Cano, Toni Cerdá, Adrián Tapias i Kokoro Harada ja tenen fitxa sènior.

Al cos tècnic, encapçalat per segona temporada per Sergi Altisent, hi segueixen Jordi Dalmau (preparador físic) i Xavi Riera (delegat); i entren nous el ja mencionat Fernandao (segon entrenador) i Alberto Beltrán (fisioterapeuta).

L’equip debutarà a la lliga a casa el proper 23 de setembre contra el Leganés.

Tornada_FutsalAtletic-010

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut