Mapi León, jugadora Estrella del Trofeu Joan Gamper 2023

La defensa aragonesa ha marcat el cinquè i definitiu gol en la maneta blaugrana contra la Juventus

El Gamper Femení és sinònim de festa, i en aquesta tercera edició no ha estat una excepció. En aquesta ocasió, les jugadores de Jonatan Giráldez han quallat una gran actuació grupal per golejar la Juventus (5-0), però si el Gamper és sinònim de tradició, també ho és que es premiï la futbolista més destacada, la jugadora Estrella del partit.

En aquesta ocasió, la guardonada ha estat Mapi León, que ha tornat a exercir de líder de la defensa barcelonista i que, a la segona part, abans de ser substituïda en els minuts finals, ha marcat el cinquè i definitiu gol de les culers.

Així doncs, l'aragonesa agafa el relleu de Jenni Hermoso, que va ser l'MVP del primer Gamper femení de la història el 2021, i de Patri Guijarro, que ho va ser l'any passat. Mapi León, ovacionada durant tot el partit, s'ha endut l'última mostra d'afecte de l'afició que ha omplert l'Estadi Johan Cruyff en el moment d'aixecar el premi.