Anna Cruz, una temporada més de blaugrana

Anna Cruz, una temporada més de blaugrana

La jugadora catalana continuarà vestint la samarreta del Barça CBS

Anna Cruz i el Barça CBS han arribat a un acord per renovar el vincle contractual que els uneix fins a la fi de l’actual temporada. Cruz continuarà aportant la seva experiència, tal com va demostrar la temporada anterior, en què va ser una peça clau de la gran temporada del Barça CBS, a la seva primera participació a Lliga Femenina Endesa.

Una crac del bàsquet

Cruz  va tornar a vestir la samarreta blaugrana la temporada passada, en què va arribar provinent del Casademont Saragossa. Nascuda a Barcelona el 1986, va créixer en el bàsquet formatiu de la UB Barça i va debutar amb el primer equip el 2002, encara en edat júnior. Cruz va formar part dels equips que van guanyar les Lligues del 2003 i del 2005.

La catalana té una àmplia trajectòria tant en lLigues europees com a la WNBA. Cruz va competir a la Lliga nord-americana amb els New York Liberty (2014) i els Minnesota Lynx (2015/2016), equip amb el qual va aconseguir l’anell de la WNBA el 2015. Amb el Dynamo Kursk, l’escorta catalana es va proclamar campiona de l’Eurolliga Femenina el 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut