Llotja Oberta al Palau Blaugrana per a socis i sòcies

Llotja Oberta al Palau Blaugrana per a socis i sòcies

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden registrar-se a la Llotja Oberta del Palau Blaugrana per veure un partit des d'un lloc privilegiat i viure una experiència única

El Club dona l'oportunitat als socis i sòcies, a partir dels 16 anys, de gaudir d’un partit del primer equip de les seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins des de la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana. Els interessats i les interessades s’hauran d’inscriure al web del Club, entre el 8 de setembre, a les 10 hores, i el 21 de setembre, a les 19 hores, i, si cal, entraran en un sorteig que se celebrarà davant de notari.

Per entrar al sorteig cal ser més gran de 16 anys, tenir la quota de soci pagada, tenir el carnet renovat amb la fotografia i no haver estat sancionat pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència.

Als partits assignats de Llotja Oberta, hi haurà sis guanyadors que poden venir amb un acompanyant. El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar-los del premi i del partit al qual podran assistir.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut