Barça CBS – Movistar Estudiantes: Derrota en el darrer test (50-73)

Les blaugranes ja miren a l’inici de la Liga Femenina Endesa

Les blaugranes arribaven al Nou Pavelló de Sant Andreu de Llavaneres amb les baixes de Lucía Navarro, Anna Cruz i Paula Ginzo per petites molèsties físiques i Isaac Fernández convocava a les juniors Fanjul i Coromines com a novetats i a Muñoz i Subirats que ja havien participat en aquesta pretemporada.

El partit ha caigut del costat visitant, gràcies al millor encert de les madrilenyes, en el darrer test de pretemporada del Barça CBS. Ara les blaugranes ja miren a la Lliga Femenina Endesa on debutaran al Juan Carlos Navarro davant el Cadí La Seu.

Ritme visitant

Tot i les absències les blaugranes sortien amb ritme a la pista. El primer quart era de joc intens i vistós i les madrilenyes de Movistar Estudiantes assolien la primer escletxa en el marcador en el minut 8 (13-19). El Barça CBS, amb un triple de Broncano, reduïa fins el 18 a 21 però les madrilenyes tancaven el quart amb un 18 a 24, amb 3 punts sobre la botzina.

A l’inici del segon quart, la sortida les madrilenyes va sorprendre al Barça CBS i en el minut 14, Isaac Fernández demanava temps mort per ressituar l’equip (20-30). Les blaugranes no podien seguir el ritme de les rivals, que s’allunyaven en el marcador (30-43) al descans

Seguir millorant

En el tercer quart, el Movistar Estudiantes continuaven amb més encert que les blaugranes i en el minut 25 de partit ja es distanciava per 32 a 54. Tot i la diferència, després d’un nou temps d’Isaac Fernández van millorar el seu encert i amb un triple de Jolene Anderson s’acostaven en el marcador (42-56) en el minut 28.

Tot i que en els inicis del darrer quart, les diferències estaven al voltants dels 20 punts, la intensitat i el treball del Barça CBS era encomiable per seguir afinant aspectes de cara a l’inici de la competició, en un partit que finalitzava amb 50 a 73.