L’hoquei herba femení obté la segona victòria i el masculí s’entrena amb derrota

Els primers equips de la secció d’hoquei herba han començat a competir en la segona categoria femenina i en la Divisió d'Honor masculina

Els equips principals de la secció d’hoquei herba ja han començat el curs 2023/24. El primer equip femení, que milita a la segona categoria femenina, acumula dues victòries a domicili després d’imposar-se al nou camp de la Reial Societat (0-4), el 10 de setembre, i davant el Club de Campo Villa de Madrid (0-1) dissabte passat.

En aquest segon partit, l’equip de Dani Travé va treballar molt bé en defensa després del gol de Lourdes Brussa al cap de dos minuts de joc. El tercer duel també a domicili, serà amb la visita al camp del Giner de los Ríos valencià, aquest dissabte 23 (18.00 hores).

L’equip femení compta aquest curs amb les incorporacions de Fleur Thijssen, Sara Kearns, Alba Alcaraz, Beatrice Loevenich, Lucía González i Claudia Cádiz. El conjunt està en segona posició, empatat amb la Universitat d’Alacant-San Vicente, l’únic equip que també ha aconseguit dues victòries.

Estrena del masculí amb un test exigent

Per la seva banda, el primer equip masculí va estrenar-se el diumenge passat al camp Pau Negre en un duel en què no va poder aconseguir la victòria. El Club de Campo, un dels equips més forts de la Divisió d’Honor, va imposar-se per 1-3.

Després d’un primer quart de contenció, els visitants van aprofitar uns minuts de desconcert per obtenir tres gols d’avantatge i, en el darrer quart, l’equip local va poder ser més contundent en atac.

El conjunt masculí ha viscut una profunda renovació, amb la retirada del capità Miquel Delàs, que ara ha assumit la tasca de tècnic ajudant del primer entrenador John McInroe, que també s’estrena amb l’equip masculí després d’un any dirigint el femení. També hi ha hagut absències com les d’Adrià i Andreas Rafi (al Mannheim alemany); la de Pau Gallego (Giner de los Ríos valencià); i la de Ricardo Gallego. La plantilla s'ha reforçat amb nombroses incorporacions: Alberto Carnicer, Sebastian Wolansky, Julien Lemaire, Guido Thuijs, Niels Smolders, Thibault Meire, Stef Kneekkens, Maurik Smits, Lukas Gremm, Joep Wilmink, Bavo Mocking, Arnau Blanch, Andresson Mayorga, Banjamin Schewe i Loic Verwilghen.

El pròxim partit serà aquest diumenge 24 (13.00 hores), al camp del Júnior.