Barça – Parlem Calafell: A Reus per defensar la Supercopa

Barça – Parlem Calafell: A Reus per defensar la Supercopa

(12.00 hores, Esport3) El conjunt blaugrana disputarà la semifinal aquest dissabte davant els del Baix Penedès

La Supercopa que es disputarà a l’Olímpic de Reus aquest cap de setmana és el nou objectiu del Barça d’hoquei patins. Després de caure el diumenge a la final de la Lliga Catalana contra el Noia Freixenet en un duel molt desafortunat, el conjunt blaugrana té una nova oportunitat per aixecar un títol: la Supercopa d'Espanya.

“Esperem aconseguir l’accés a la final i que sigui més satisfactòria que la setmana anterior”, comenta Edu Castro, que ha destacat que primer caldrà superar un equip com el Parlem Calafell: “Tindrem un rival duríssim, que s’ha reforçat molt bé amb jugadors experimentats i un cedit nostre” com Joan Pascual. En cas d’aconseguir la victòria, la final serà aquest diumenge 24 (12.30 hores) davant el vencedor de la semifinal entre el Reus i el Deportivo Liceo.

El Barça arriba a la cita amb la condició de campió de l’OK Lliga i de la Copa, i com a defensor de la Supercopa aconseguida el 2022 a Olot. Però caldrà estar molt concentrat en la semifinal. “Només hi ha el primer partit”, diu el tòpic. “Hem de fer el millor partit possible, ser nosaltres mateixos i fer un joc alegre i vistós que serveixi per guanyar el partit”, subratlla Castro.

Sobre el joc de l’equip de Ferran López, Castro preveu un rival que farà “valdre les seves opcions de sortir al contraatac i de posar-se al capdavant en el marcador. El Calafell s’agafarà molt a la pista. Sabem el que ens trobarem i haurem de fer el nostre joc per passar a la final”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el porter Carles Grau: “Després de no guanyar la final de la Lliga Catalana, tenim moltes ganes del partit de dissabte per guanyar i poder estar en una nova final”. “Esperem un equip tancat i que voldrà tenir la seva oportunitat al contraatac. Serà clau avançar-nos en el marcador per obrir-los més i preveiem una semifinal molt complicada contra un equip que ja fa anys que va fent les coses molt bé”.

El conjunt blaugrana va exercitar-se dijous al pavelló barceloní Camp del Ferro i aquest divendres s’exercita a l’escenari de la competició: l’Olímpic de Reus. Castro té la baixa del lesionat Matias Pascual i del sancionat Sergi Fernández, que no pot disputar els primers quatre partits de les competicions organitzades per la FEP. Els seus llocs els ocuparan el porter del Barça Atlètic Adrián Galán i el junior Eloi Cervera, que ha arribat aquest estiu a l'hoquei formatiu procedent de l'Igualada i que s'estrena amb el primer equip després de ser finalista a l'Europeu sots-19.

Després de l’entrenament d’aquest divendres, Castro, Bargalló i Xenxo tenen previst assistir a la presentació de l’OK Lliga 2023/24. El 8 recollirà el premi MVP i el 10 rebrà el guardó Carles Trullols com a millor porter del curs 2022/23.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut