Deportivo Liceo - Barça: Arriba la 13a Supercopa! (2-3)

Deportivo Liceo - Barça: Arriba la 13a Supercopa! (2-3)

Els blaugranes s'han proclamat campions després de capgirar un marcador advers

La 13a Supercopa d'Espanya ha entrat al palmarès de l'hoquei blaugrana! El Barça s'ha imposat al Deportivo Liceo en la final disputada a Reus gràcies a capgirar el marcador (2-3). Per als supersticiosos que han vist perillar la 13a blaugrana amb el darrer gol gallec en uns instants finals frenètics, els culers han mantingut l'aplom de la segona meitat. Perquè el matx havia començat amb intensitat i descontrol, que els d'Edu Castro han canviat al control i al triomf final gràcies als gols de Marc Grau, Ignacio Alabart i Pau Bargalló. 

Intensitat i igualtat...

Amb ritme. Així ha començat la final entre Liceo i Barça. Tiago Rodriges i Carles Grau han frenat el vertigen dels atacs catalans i gallecs. Les parades han copsat els focus d'un inici desordenat i frenètic. Una anada i tornada vistosa que, finalment, s'ha decantat cap al costat verd. Un elenc concentrat a fer mal al contraatac. Un objectiu complert gràcies a l'estic de Dava Torres. La impermeabilitat que havia mostrat el 58 s'ha evaporat en un xut potent del capità rival. A l'altre costat, el 33 ha continuat adherint-se a la qualitat d'impenetrable. 

La intensitat ha estat una de les altres característiques d'aquesta primera part. Les ocasions culers s'han succeït, però el porter verd ha sortit victoriós en totes elles. El porter del Liceo ha agafat més protagonisme que Carles Grau, que ha viscut en la tranquil·litat després de les primeres escomeses. Sens dubte, que els d'Edu Castro han remat de valent per situar l'empat. I, per fi, ho han aconseguit gràcies a Marc Grau i Ignacio Alabart. Aquest capgirament del marcador, ha coincidit amb l'augment de prestacions defensives blaugranes. 

... fins que arriba la màgia de Bargalló

Primer, el 28 ha superat les extremitats del 33 gràcies a una bola penjada, que ha despistat un inspirat Tiago Rodriges. Tampoc ha arribat a la connexió de quirats entre Pau Bargalló i Ignacio Alabart. Una gran jugada del de Sant Sadurní d'Anoia ha deixat sol el 3, que ha materialitzat la remuntada. És un luxe tenir aquestes dues figures, que aquesta vegada han hipnotitzat el parquet de Reus. 

L'espectacle de la primera part ha decaigut en la segona. Un període més assossegat i de més baixes revolucions. Un context que ha virat momentàniament. I és que Pau Bargalló s'ha encarregat d'elevar les pulsacions i la intensitat. El 8, amb un potent xut de pala, ha ampliat el marcador i ha certificat l'aplom dels d'Edu Castro en la final. Un matx més pausat que ha vist el creixement de les rereguardes, que han controlat els atacs més lents. Sens dubte, que la feina dels dos porters ha decaigut. Ara bé, no significa que no hagi aparegut. Especialment, Carles Grau que ha aturat una falta directa de Dava Torres. Tampoc ha tingut sort Pau Bargalló en una falta directa, que ha anat al ferro. 

Darrers sospirs d'emoció

El desordre ha imperat en els darrers sospirs. Els d'Edu Castro no han pogut evitar que el Liceo marqués el 3-2 quan faltava un minut per a la conclusió. En conseqüència, els gallecs ho han donat tot, atacant amb cinc jugadors, per evitar la 13a Supercopa d'Espanya del FC Barcelona. Però el confeti blaugrana ha estat una realitat. El Barça s'ha proclamat campió!

FITXA DEL PARTIT 

Liceo, 2
Barça, 3

Liceo: Tiago Rodriges, César Carballeira, Lluis Ricart, Dava Torres, Pablo Cancela -cinc inicial- Tomás Magalhaes, Ciocale, Bruno Saavedra i Francisco Torres
Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Xavi Barroso, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau i Sergi Llorca

Gols: 1-0, Dava Torres (min 8); 1-1, Marc Grau (min 18); 1-2, Ignacio Alabart (min 23); 1-3, Pau Bargalló (min 30); 2-3 Lluis Ricart (min 49)

Àrbitres: Jonatan Sánchez i Sergi Mayor. Faltes: 11-11

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut