Els dos primers equips d’hockey herba es posen a prova a Montjuïc

Els dos primers equips d’hockey herba es posen a prova a Montjuïc

El femení s’enfronta al Xaloc per seguir invicte mentre que el masculí rep el Terrassa

El camp Pau Negre, a Montjuïc, acull aquest cap de setmana dos partits dels primers equips de la secció d’hockey. El femení rebrà el Xaloc aquest dissabte (17.00 hores) mentre que el masculí s’enfrontarà al Terrassa aquest diumenge (12.30 hores).

El femení vol mantenir-se invicte

El duel contra el Xaloc serà el primer duel de l’equip femení a casa, després de tres partits a domicili amb dues victòries i un empat. El darrer duel, davant el Giner de los Ríos, va acabar amb un empat sense gols. Aquesta bona ratxa de resultats, l’equip de Daniel Travé es troba al capdavant de la classificació de la Divisió d’Honor B i rep un penúltim classificat que ha obtingut dues derrotes i un empat.

El masculí busca la primera victòria

El conjunt entrenat per John McInroy rebrà el Terrassa Hockey amb la voluntat d’aconseguir el primer triomf del curs després d’haver caigut la setmana anterior davant el Junior (2-0). En aquest duel, amb un resultat de 3-1 a cada meitat, amb dianes blaugranes de Julian Montone i d’Ari Laiho.

El duel contra el Terrassa té un precedent recent i força igualat en el duel de Lliga Catalana en el camp egarenc de les Pedritxes.

Foto: Jaume Farrés Ubach

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut