Barça Atlètic - CD Teruel: No fallen (1-0)

Els blaugranes sumen una victòria a casa en un partit de moltes ocasions però que s'ha acabt decantant per un gol a la primera part de Diego Percan

Tercera victòria de la temporada pel conjunt de Rafa Màrquez. El Barça ha derrotat al CD Teruel (1-0) amb un gol solitari de Diego Percan a la primera part. El combinat blaugrana ha fet un partit molt seriós amb un plantejament molt ofensiu que li ha servit per generar moltes ocasions de gol. Malauradament, no han pogut finalitzar-les totes i han acabat guanyant per la mínima al conjunt de Terol. Amb aquesta victòria, els culers se situen a la novena posició amb 11 punts.

Posen la mínima al marcador

No han passat ni dos minuts des del xiulet inicial quan Pau Víctor ha tingut una gran ocasió per obrir la llauna. Després d'una assistència d'Unai, el migcampista ha tret una rematada que ha sortit per sobre del travesser.

Ara bé, les ocasions més clares en aquests primers compassos han vingut del cantó terolenc. El conjunt de Víctor Bravo ha sabut esperar als errors blaugranes per treure'n profit, però en intentar perforar la porteria culer s'han trobat amb un Astralaga estratosfèric que ha blocat les dues rematades més perilloses (min. 14). El Barça ha sapigut contestar a les ocasions visitants amb un xut llunyà de Pau Víctor que ha acabat al fons de la xarxa de Taliby, però el gol ha estat anulat per un fora de joc molt just (min.22)

La recompensa a un bon treball defensiu i a la insistència en atac ha arribat al minut 26. En un servei excel·lent servit per Moha, Diego Percan ha enviat la pilot al fons de la porteria rival amb una rematada de cap (1-0).

Perdonen, però s'enduen la victòria

A la represa, el Barça Atlètic ha sortit endollat. Els de Rafa Márquez ha encadenat grans accions que podrien haver suposat el 2-0. Unai després d'una gran jugada col·lectiva i Moha amb un xut des de la distància han amenaçat per ampliar la distància al lluminós (min. 58). Però no han tingut prou, perquè Percan, molt actiu durant tot el partit ha tingut una doble ocasió claríssima per assegurar la victòria blaugrana amb el segon gol (min.68)

A 20 minuts pel final, l'equip terolenc s'ha quedat amb un home menys per la segona groga d'Arnau Graixas. Malgrat jugar contra 10, el Barça ha continuat dominant el duel a través d'un joc ofensiu molt atractiu que ha generat moltes ocasions, però malauradament, no més gols. Així doncs, el duel ha acabat amb victòria per la mínima del combinat culer amb el gol de Diego Percan a la primer part.

Barça Atlètic, 1
CD Teruel, 0

Barça Atlètic: Aastralaga, Trilli, Gerard Martín, Casadó (Aleix Garrido, min. 72), Moha, Percan, Mikayil, Pau Víctor, Unai (Dani Rodríguez, min. 72), Cubarsí, Bernal (Naoh Darvich, min. 89)

CD Teruel: Taliby, Carmona, Cabetas, Arnau, Ahn (Facundo, min. 82), Tena, Buenacasa (Villa, min. 66), Borja (Gabarre, min 45), Castillo (Machado, min. 72), Pascual, Alastuey (Aparicio, min. 66)

Gols: 1-0, Percan (min. 26)

Àrbitres: Gordillo Escamilla. Targeta groga pels vistants Tena i Pascual i doble groga per Arnau Gaixas. I pel blaugrana Diego Percan