Barça Atlètic - Osasuna Promesas: Un gol de Marc Guiu dona els tres punts (2-1)

Barça Atlètic - Osasuna Promesas: Un gol de Marc Guiu dona els tres punts (2-1)

Els blaugranes han donat la volta al marcador amb un gol de Pau Víctor a l'equador de la segona meitat i un de Marc Guiu a les acaballes del duel

En zona de play-off. Així ha acabat el conjunt de Rafa Márquez després de vèncer a l'Osasuna Promesas per 2-1. Tot i que la plaça és momentània a l'espera del que faci la Real Societat B, els blaugranes han segellat una victòria transcendental per a la competició.

Els navarresos s'han avançat en el marcador a la primera meitat, però en una segona part magnífica del Barça, Pau Víctor amb el gol i Aleix Garrido com a director de joc han empatat el duel. Els tres punts els ha acabat donant, Marc Guiu que ha tornat a marcar un gol decisiu per segellar un nou triomf del Barça Atlètic.

Per sota en el marcador

Un enfrontament de dos equips valents. Blaugranes i "rojillos" han plantejat un duel ofensiu amb pressions altes i amb el domini de la pilota com a clau de la victòria. Però ràpidament aquest pla de joc ha anat en contra dels culers. Amb dos equips tan ofensius, el ritme del duel ha estat frenètic amb un cert caos sobre la gespa i això ha desencadenat en un partit totalment obert.

Els de Rafa Márquez han volgut posar un punt de calma, però l'Osasuna Promsesas ja havia aconseguit prendre el control de l'enfrontament. De fet, els pamplonesos han tingut les ocasions més clares del partit, malgrat que els blaugranes també s'han apropat a la porteria de Pablo València.

L'amenaça navarresa ha deixat la seva carta de presentació al minut 28 quan una mala sortida d'Astralaga ha estat a punt de convertir-se en el primer gol del duel. Svensson ha aconseguit treure la rematada que ha sortit per la línia de fons per mil·límetres. Malauradament, al minut 32, la sort no ha tornat a aparèixer en la porteria blaugrana, ja que Ander Yoli ha inaugurat el marcador per 4t cop aquesta temporada aprofitant una assistència lateral (0-1).

Arriba l'empat

A la segona meitat, el Barça ha començat més endollat. Rafa Márquez ha mogut la banqueta per intentar recuperar el domini del duel. Aleix Garrido i Unai han entrat al terreny de joc en el lloc de Bernal i Goujoun. Els canvis han donat el seu fruit, perquè Unai ha posat la por al cos als pamplonesos amb una rematada que s'ha estavellat al pal en el primer compàs de la represa.

El segon temps ha estat un degoteig constant d'ocasions blaugranes amb grans accions d'homes com Aleix Garrido que ha estat a punt de marcar l'empat en dues ocasions. Però finalment l'autor de l'1-1 ha estat Pau Víctor. El pitxitxi de la Lliga ha marcat el seu 6è gol en rematar una pilota morta després d'un córner amb un parell de refusos (1-1, min. 79).

Marc Guiu torna a donar la victòria a un conjunt culer

Els blaugranes no en tenien prou amb l'empat, volien els tres punts i per aquest motiu han continuat amb l'aposta ofensiva. Ara bé, els navarresos tampoc s'han conformat. De fet, Astralaga ha estat un dels millors homes de Rafa Márquez traient mans transcendentals per evitar el gol "rojillo".

Però al minut 80 ha entrat el revulsiu perfecte, Marc Guiu. En el partit del primer equip contra l'Athletic, el jove vallesà va necessitar 33 segons per marcar el gol de la victòria, i amb el Barça Atlètic, n'ha necessitat uns quants més, però el gol ha estat igual d'important. Guiu s'ha estrenat com a golejador amb el planter després d'una jugada individual de qualitat on ha encarat al defensa, s'ha perfilat a la perfecció i ha batut a Pablo València amb un xut creuat amb el peu esquerre (2-1, min. 92). Un gol que dona tres punts més als de Rafa Márquez que continuen imbatibles al Johan Cruyff.

FITXA DEL PARTIT

Barça Atlètic, 2
Osasuna Promesas, 1

Barça: Astralaga, Gerard Martín, M. Casadó, Moha M., Percan (Marc Guiu, min. 80), Iker Goujon (Unai, min. 45), Mikayil, Pau Víctor, Cubarsí, Bernal (Aleix Garrido, min. 45) i H. Fort (Trilli, min. 68)

Osasuna: Valencia; Dufur (Arguibide, min. 86), Auría (Echegoyen, min. 59), Gárriz, Mutilva, Boiro; Eneko, Adama, Osambela; Buján (Aguirre, min. 73), Svensson (Dani Sancho, min. 86) i Yoldi (Ruben Azcone, min. 73)

Gols: 0-1, Ander Yoldi (min. 32); 1-1, Pau Víctor (min. 79); 2-1, Marc Guiu (min. 92)

Árbitres: Carlos Muñiz Muñoz. Targeta groga pel visitants Dufur, Adama Boiro, Svensson i Eneko i pels blaugranes Marc Casadó i Aleix Garrido.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut