Parlem Calafell - Barça: Continuen imbatibles (3-5)

Els blaugranes s'han emportat el triomf amb dos gols al darrer minut d'Ignacio Alabart, l'home més en forma del partit

Nou triomf per començar amb peu dret la setmana de doble compromís. El Barça ha derrotat el Parlem Calafell (3-5) en un duel de màxima igualtat que s'ha decidit al minut final. Ignacio Alabart ha estat l'home del partit amb quatre gols, dos dels quals al minut final per desfer l'empat a favor dels d'Edu Castro.

Amb ambdós equips invictes, Barça i Calafell s'han vist les cares en la jornada 6 en un duel que prometia ser frenètic, i ho ha estat. El duel al Pavelló Municipal Joan Ortoll ha començat amb els blaugranes prenent les rendes del duel. Amb les idees clares els d'Edu Castro han sortit disposats a obtenir els tres punts.

Alabart marca el ritme

La primera oportunitat ha arribat ben d'hora. Al minut tres, Ignacio Alabart ha estat a punt d'obrir la llauna amb un llançament de falta directa que Gerard Camps ha aturat amb el cap. Ara bé, el gallec ha tingut la rèplica al minut vuit i aquest cop no ha fallat. El "3" culer ha llençat la bola enganxada l'escaire després que Jepi Selva veiés la segona targeta blava del duel.

Amb el gol el Calafell ha enfortit la defensa i això ho ha anotat el conjunt blaugrana. Tot i que no ha erradicat les arribades sí que les ha rebaixat notablement. Però no hi ha defensa que es resisteixi al capità blaugrana. Marc grau ha fet una assistència mil·limètrica que ha engaltat de primeres, Sergi Panadero per posar el 0-2 en el marcador (min. 18).

Remunten els locals

Quan faltaven poc més de cinc minuts de la primera meitat, el Calafell ha estat a punt de retallar distàncies amb un penal, però el xut de Sergi Miras l'ha aturat el porter blaugrana. Malauradament, el gol tarragoní ha acabat arribant un minut més tard en una acció al segon pal que Sergio Fernández no ha pogut blocar (1-2, min. 20).

A la represa, el Calafell ha sortit més connectat. Un llançament molt potent de Carles Domench ha tocat en Jan Escala que ha desviat la trajectòria i s'ha convertit en un xut imparable pel guardià blaugrana. Amb empat al marcador (2-2), ha començat un nou duel.

El Calafell s'ha carregat a faltes i això ha beneficiat als blaugranes quan al minut 35, els locals han concedit la 10a falta. Ignacio Alabart ha tornat a marcar un gol de llançament directe amb el seu xut clàssica marca de la casa arrastrant la bola i l'estic (2-3, mín. 35). Però quan semblava que el Barça podia aguantar aquest resultat, li han xiulat la 10a falta i el tercer gol dels tarragonins ha arribat de falta directa de les mans de Xaus (3-3, min. 43).

Alabart dona el triomf

A les acaballes del duel, quan quedaven poc segons per finalitzar l'enfrontament i semblava que el marcador ja no es mouria, ha tornat a aparèixer Ignacio Alabart. Per partida doble, amb dos gols al darrer minut, el "3" blaugrana s'ha tret un llançament de la màniga per marcar el gol de la victòria. Ja sense porter, el gallec ha tornat a marcar per segellar un nou triomf i mantenir la imbatibilitat en la competició domèstica.

Parlem Calafell, 3
Barça, 5

Calafell: Gerard Camps, Arnau Xaus, Jordi Ferrer, Jepi Selva i Sergio Miras - cinc inicial - Jan Escala, Carles Domenech.

Barça: Sergio Fernandez, Alabart, Panadero, Barrosso i Joao Rodrigues - cinc inicial - Sergi Llorca, Marc Grau, Eloi Cervera.

Gols: 0-1, Ignacio Alabart (min. 8); 0-2, Sergi Panadero (min. 18); 1-2, Jordi Ferrer (min. 20); 2-2, Jan Escala (min. 25); 2-3, Ignacio Alabart (min. 35); 3-3, Xaus (min. 43); 3-4, Ignacio Alabart (min. 50); 3-5, Ignacio Alabart (min. 50)

Àrbitres: Jonathan Sanchez i Miguel Díaz. Doble targeta blava per Jepi Selva. Faltes 12-14