Aitana oferirà la Pilota d'Or a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Aitana oferirà la Pilota d'Or a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Abans del Barça – Alabès, la 14 blaugrana celebrarà amb l’afició culer el premi que l’acredita com a la millor jugadora del món

Si la setmana passada Aitana Bonmatí va compartir la Pilota d’Or amb l’afició del Barça Femení a l’Estadi Johan Cruyff al partit contra el Sevilla, aquest diumenge 12 de novembre toca fer-ho a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, al partit del primer equip de futbol masculí contra l’Alabès en la Jornada 13 de Lliga.

Prèviament a les 16.15 h, hora d’inici del partit, la migcampista de Sant Pere de Ribes compartirà el seu trofeu amb l’afició culer en una jornada molt especial que servirà de precedent per a les blaugranes, ja que només una setmana després les futbolistes debutaran a Montjuïc contra el Reial Madrid en la Jornada 9 de Lliga F.

Merescuda i celebrada Pilota d’Or d’Aitana Bonmatí

Ja fa més d’una setmana que Aitana Bonmatí va guanyar la Pilota d’Or i des d’aleshores les celebracions han estat presents permanentment i fins i tot s’han fet lloc al calendari esportiu. El dia següent de guanyar el trofeu, la migcampista va jugar un partit amb la selecció espanyola a Suissa. I només un dia després ja va aterrar a Barcelona i es va desplaçar directament a casa seva, a Sant Pere de Ribes, per estar amb els veïns i veïnes i poder veure, en directe, el mural que li ha fet el FC Barcelona en la seva localitat natal. Dijous 2 de novembre a la tarda, després de l'entrenament matinal, la guanyadora de la Pilota d'Or va aparèixer per la Barça Store de Passeig de Gràcia per compartir fotos, signatures i moments amb l'afició. I aquell mateix cap de setmana, el diumenge, la va dedicar a l’afició del Johan.

Encara queden dos oferiments per endavant, el d’aquest diumenge dia 12 de novembre a l’Estadi Olímpic i properament l’oferiment al Barça Immersive Tour.

Contra el Benfica, reconeixement a tot l'equip

La celebració de reconeixements, però, no acabarà en el partit d'aquest diumenge dia 12 contra el Madrid. I és que el Club prepara un homenatge col·lectiu a tot l'equip per al proper dimarts dia 14 de novembre, abans del Barça - Benfica de Champions de l'Estadi Johan Cruyff.

Durant la gala de la Pilota d’Or, les jugadores culers van ser guardonades com a millor equip femení del món del 2023, després d’un any excepcional en què s’han aixecat fins a tres títols, amb la Champions com a joia de la corona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut